Görüş Bildir
Haberler
TV
Survivor Artık Foça'da mı Çekilecek?

etiket Survivor Artık Foça'da mı Çekilecek?

ATKN
11.02.2016 - 15:57

Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın, geçtiğimiz hafta İzmir'in Foça ilçesine gidip bir tatil köyünü gezdiği, Survivor yarışmasını bu tatil köyünün sahili ve koyunda düzenleyeceği öne sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeniasır'dan Kadir Kemaloğlu'nun haberine göre geçtiğimiz hafta bir günlüğüne Foça'ya giden Acun Ilıcalı'nın, Survivor'un Foça'da yapılabileceğinin sinyallerini verdiği belirtildi. 

İddiaya göre Foça'da atıl durumda olan bir tatil köyünü gezen Acun Ilıcalı, önümüzdeki günlerde yapılacak ihalesine katılmak için tatil köyünün son durumunu inceledi. 

Ilıcalı'nın, tatil köyünün sahili ve koyunda Survivor yarışmasını düzenleyeceği, turlarla da izleyicileri buraya getirmeyi planladığı öne sürüldü. Foça'da birinci gündem maddesi olan ve günlerdir konuşulan ziyaret, turizmcileri de heyecanlandırdı.

Turizmciler: Tesisleri gezdiğini biliyoruz. Fakat henüz resmileşmiş, kayda girmiş bir girişim yok

Turizmciler: Tesisleri gezdiğini biliyoruz. Fakat henüz resmileşmiş, kayda girmiş bir girişim yok

Foçalı turizmciler, 'Kendisinin gelip, tesisleri gezdiğini biliyoruz. Fakat henüz resmileşmiş, kayda girmiş bir girişim yok' dedi.  

Turizmciler, 'Bölge küçük adacıkları kumsalı ve deniz özelliğiyle başta Survivor olmak üzere çeşitli yarışmalara evsahipliği yapabilecek kapasiteye sahip. Ardından bu alanları ve çekim platolarını pazarlamaya yönelik turistik turlar başlayabilir' diye konuştu. 

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı Mehmet İşler ise, 'Ilıcalı'nın Foça'ya gelip beraberindekilerle tesisi gezip incelemelerde bulunduğunu öğrendik. Uzun süredir atıl durumda kalan tesisin değerlendirilmesi için bir umut ışığının yanması sevindirici' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
220
42
35
28
26
10
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre ç

ben bir şey biliyorsam olur da survivor Türkiye de yapılırsa insanlar oraya yüzerek gider bokunu çıkartır işin eleme yarışmalarında evlenme filan teklif eder... Devamını Gör

gzdedemirezer

survivor türkiyede çekilirse şayet bizim vicdan sahibi yardımsever ve misafirperver türk halkımız yarışmacıları besler. Kısacası survivor amacı açlıkla mücad... Devamını Gör

Lewis Therin

Bence direk foçayı alcak