Görüş Bildir
Haberler
Süper Loto Çekiliş Sorgulama: Süper Loto Çekiliş Sonuçları Belli Oldu

Süper Loto Çekiliş Sorgulama: Süper Loto Çekiliş Sonuçları Belli Oldu

Özelleşen Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Süper Loto’da bu akşam 26 numaralık çekiliş yapıldı. Büyük ikramiyesi 16 milyon 386 bin 343 lira olan Süper Loto’da 5, 4, 3 ve 2 bilenler de ikramiye kazanıyor. Altı bilenin büyük ikramiyeyi kazanacağı Süper Loto’da bu akşam büyük ikramiye için belirlenen numaralar, “13-35-41-42-48-58” oldu. İşte 2 Mart Süper Loto çekiliş sonuçları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Loto Çekiliş Sonuçları

Süper Loto Çekiliş Sonuçları

Süper Loto’nun bu akşam yapılan çekilişinde altı rakamı doğru tahmin eden çıkmayın büyük ikramiye 4 Mart Perşembe günü yapılacak çekilişe kaldı. Beş rakamı doğru tahmin eden 12 kişi ise kişi başı 24 bin 538 liranın sahibi oldu.

2 MART SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Süper Loto kolonları 1 ve 60 arasındaki sayılardan oluşur. Bu sayılardan her kolonda 6 seçim yapmalısınız. Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Tek kolon ücreti ise 3 TL’dir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın