Görüş Bildir
Haberler
Süper Lig'in Kapısından Dönmüş 10 Yıldız Futbolcu

Süper Lig'in Kapısından Dönmüş 10 Yıldız Futbolcu

Ersin SEZER
12.03.2015 - 23:50 Son Güncelleme: 16.03.2015 - 18:26

Süper Lig'in Kapısından Dönmüş 10 Yıldız Futbolcu !

Yıllarca Balic'i Geremi'yi veya Ribery'i bulmak ile övünen kulüplerimizin aslında tek buldukları yıldızlar bunlar değildi; bir de elden kaçanlar vardı ki ne siz sorun ne biz söyleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic

2000. yılında Malmö'nün genç golcüsü İbrahimovic Beşiktaş'ın kapısından dönemin teknik direktörü Nevio Scala'dan veto yemesiyle dönmüş ve siyah beyazlılara katılamamıştı. Olası bir Nouma - İbrahimovic ikilisi, düşüncesi bile defanslar için korkutucu !

Pavel Nedved

Pavel Nedved

Sparta Prag yıllarında Galatasaray'ın temasa geçtiği ama bonservisinde anlaşamadığı bu genç yıllar sona Altın Top ödülüne giden mükemmel bir kariyer için İtalya'ya yol alacaktı.

Ronaldinho

Ronaldinho

Futbolunun ilk yıllarında Diyarbakırspor'a önerildiği ne kadar doğru bilinmez ama Galatasaray'ın PSG'e gitmeden 1 sezon önce 3 milyon dolarlık bonservisini çok bulup almadığı Ronaldinho futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Robinho

Robinho

Robinho henüz 18 yaşındayken girdiği Fenerbahçe'nin transfer gündeminden genç yaşı sebebiyle vazgeçilirken, yalnızca birkaç yıl sonra kendini Real Madrid'in kapısında buldu. Fenerbahçe'ye ise ahlar vahlar kaldı.

Kaka Leite

Kaka Leite

Kaka Leite 2003 yılı yazında Nurullah Sağlam tarafından keşfedilip Gaziantepspor'a getirilmek istendiğinde bonservisi çok bulunmuş ve transfer gerçekleşmemişti, bir yıl sonra 8.5 milyon euro'ya Milan'a giden Kaka, listenin Altın Top'a sahip bir başka futbolcusu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Andriy Shevchenko

Andriy Shevchenko

Dinamo Kiev'in Avrupa'da fırtına gibi esmeye başladığı sezonun başında menajeri tarafından Trabzonspor'a önerilen Shevchenko ismi duyulmamış olması sebebiyle veto yemişti. Sheva'nın  hikayesinin gerisini biliyorsunuz zaten.

Samuel Eto'o

Samuel Eto'o

Mallorca'da kiralık oynarken bonservisi Real Madrid'de olan Eto'o Baliç transferi sırasında Fenerbahçe'ye önerilse de Fenerbahçe Eto'o yerine peşin parayı seçmiş, Eto'o ise Barcelona ve İnter'de gösterdiği performansla 'bitmediğini' herkese göstermiştir.

Sami Hyypiä

Sami Hyypiä

1995-96 sezonunda Samsunspor'un deneyip beğenmediği Sami Hyypia, Gerede kampından geri gönderildikten sonra Liverpool ile Türkiye tekrar geldiğinde Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olacaktı.

Patrice Evra

Patrice Evra

Daum zamanında menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerilen efsane sol bek anlaşılan Ümit Özat ve Mahmut Hanefi'den memnun olan Daum'u ikna edememiş gözüküyor. Sonrasında Alex Ferguson'u fazlasıyla memnun ettiği kesin !

Diego Costa

Diego Costa

Tam Beşiktaş'a imza atıcakken sakatlığı yüzünden vazgeçilen Diego Costa'nın dünya yıldızı olacağını kim öngörebilirdi ki? Demba Ba - Costa çok güzel bir ikili olmazlar mıydı şimdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
5
4
1
1
0