Görüş Bildir
Haberler
TV
Süper Kahraman Olmak Semt Çocuğu Olmaya Benzemez (SKOSÇOB)

Süper Kahraman Olmak Semt Çocuğu Olmaya Benzemez (SKOSÇOB)

Serhat Ileri
26.09.2014 - 06:54 Son Güncelleme: 27.09.2014 - 20:47

SKOSÇOB - Etek 'Traş'ı | Web Dizisi

2014 Ağustos ayında youtube.com/SKOSCOB kanalından 'Pilotlar' adlı ilk bölümünü yayınlayan web dizisi 'Süper Kahraman Olmak Semt Çocuğu Olmaya Benzemez' ekibi olarak  'Etek “Traş”ı' adlı ikinci bölümümüzü de yayınlamış bulunmaktayız.

Süper kahramanların semt çocuklarına uyarlaması olarak kurgulanan parodi web dizisinde, belirli planlara bağlı veya spontane gelişen küçük hırsızlık denemeleriyle hayatlarını kazanmaya çalışan Örümcek ve Joker'in, Demir Abi'nin küçük çaplı organizasyonlarına dahil olmalarıyla başlayan, Örümcek'in yakın arkadaşı Dümen'in üçkağıtçılık hünerlerini ve Toraman ile Lokman kardeşlerin Lokman'ını kullanarak işleri saçma sapan bir şekilde büyütmeye heveslenmeleri; karşı taraftan ise tüm bu organizasyonu çökertmeyi kafasını takmış bir sivil polis olan Yarasa'nın eğlenceli ve tuhaf durumları, semtte yaşadıkları hikayeler anlatılmaktadır.

Aslında tamamı pilot olarak planlanan 3 bölümün ilk 2 bölümü Youtube üzerinden görücüye çıkarılmış ve alınan tepkilere göre projenin geleceğinin şekillenmesi planlanmıştır. 

Hem teknik hem de içerik olarak üzerine koyarak ilerletmeye çalıştığımız hikayenin 2. kısmında Marvel'ın 'Wolverine' karakterinden uyarlanan 'Sansar' kahramanlarımıza eşlik ediyor.

Birinci bölümü izlemeyenler için link:

Süper Kahraman Olmak Semt Çocuğu Olmaya Benzemez (SKOSÇOB) - 1. Bölüm - Pilotlar

İçeriğin Devamı Aşağıda

SKOSÇOB - 2. Bölüm - Etek ''Traşı''

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın