Görüş Bildir
Haberler
Sultangazi'de Kahvehane Tarandı: 1'i Ağır 2 Yaralı

Sultangazi'de Kahvehane Tarandı: 1'i Ağır 2 Yaralı

Ulaş
04.02.2016 - 00:26 Son Güncelleme: 04.02.2016 - 09:33

Sultangazi Sultançiftliği Mahallesi, Ordu Caddesi 193 Sokak içerisindeki bir kahvehane silahlı kişilerce tarandı. Olayda 1'i ağır, 2 kişi yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olayın terör saldırısı olmadığı, mahalledeki gençler arasındaki husumetten kaynaklandığı belirtildi. Alınan bilgiye göre, olay saat 23.45 sıralarında, Sultançiftliği Ordu Caddesi, 193. Sokak'ta bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişinin tabancayla açtığı ateş sonucu kahvehanede bulunan 1 kişi başından, 1 kişi de bacağından yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, başından vurulan kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kahvehanenin camlarında mermi deliği olduğu görüldü. Polis yetkilileri, olayın terör saldırısı olmadığını, mahalledeki gençler arasındaki husumetten kaynaklandığını belirttiler. Polislerin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

3 günde 3. saldırı

3 günde 3. saldırı

Pazartesi günü Küçükçekmece'de bulunan Kanarya Mahallesi'nde yüzleri maskeli iki kişi kahvehaneyi taramış, 2 kişi ölürken, 5 kişi de yaralanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Salı gecesi ise Eyüp Yeşilpınar'da Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Lokali'ne kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlenmiş, olayda 1 kişi ölürken, biri ağır 3 kişi de yaralanmıştı.

  • DHA ve AA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
30
24
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Cepik

Eveeeet, gözünüz aydiiiiiin olsun.... 12 Eylül öncesine dönüyoruz yavas yavas... Kahve, dernek vs. taramalar basladi, zaten g.dogu'da savas var, hergün sehid... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Teyzemler bu semtte oturduğu için ayda bir oraya giderim.Ne zaman gitsem arka sokakta biri bıçaklanıyor,birane taranıyor,tefeciler mekan basıyor falan...Ola... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Hobaaa ne oluyor yahu. Taranmadık kahvehane kalmayacak sanki. :(

Pasif Kullanıcı

Her canı sıkılan hadi şu mahalledeki kahvehaneyi tarayıp birkaç adam yaralayalım demez değil mi?