Görüş Bildir
Haberler
Süleyman Soylu Koronavirüse Yakalandığını Açıkladı

Süleyman Soylu Koronavirüse Yakalandığını Açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu koronavirüse yakalandığını açıkladı. Eşinin ve kızının da test sonuçlarının pozitif olduğunu belirten Soylu, tedavisinin hastanede sürdüğünü belirtti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün yaşanan depremin ardından birçok bakan İzmir'e giderken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun neden deprem bölgesinde olmadığı merak konusu olmuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama yaptı. Pazartesi günü koronavirüs testi yaptırdıklarını belirten Soylu, kendisinin yanı sıra eşinin ve kızının da sonuçlarının pozitif çıktığını ifade etti. Düne kadar tedavilerini evde sürdüğünü kaydeden Soylu, doktorların tavsiyesi üzerine hastaneye yattıklarını söyledi.

Kalın da pozitif iddiası

Kalın da pozitif iddiası

Öte yandan Odatv bugün geçtiği haberde, İçişleri Bakanı Soylu'nun yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın da koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve karantinada olduğu belirtmişti.

İbrahim Kalın'dan henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
123
108
69
43
15
9
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DorianGray

İmamoğlu covid olduğunda muhalifler hastalığın partisi olmaz siz nasıl insanlarsınız falan diyordu. Şimdi Twitterda, ekşide adamların ölmesini diliyorlar. B... Devamını Gör

Barney

bu işin sağı solu yok. insanlar boktan. fakat arada şöyle de bir minik ayrım var. birisi iyilik için çalışırken diğerleri insanları sömürmek için hizmet ediy... Devamını Gör

Halil Değerli

Onbeş gün havlamazlar en azından.... ..... 😠😡🤪

Murat

Ne var bunda yakalanamazlar mı ki, koskoca tramp oldu corona bunlar mı olmayacak :D