Görüş Bildir
Haberler
Süleyman Seba, Vefatının 1. Yıldönümünde Anılıyor

Süleyman Seba, Vefatının 1. Yıldönümünde Anılıyor

Enver K.
13.08.2015 - 11:21 Son Güncelleme: 13.08.2015 - 14:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaşın efsane onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatının 1. yıldönümünde anma etkinlikleri, bu sabah erken saatlerde Akaretler'deki Beşiktaş'ın kulüp binasının karşısında bulunan Şairler Parkı'nda Seba heykelinin önünde anı defterinin açılmasıyla başladı.

Hem siyah-beyaz'a gönül veren taraftarlar hem de farklı renklerin taraftarları, Süleyman Seba'yı anmak için Şairler Parkı'nda buluşarak anı defterine duygularını yazdı.

Merhum Süleyman Seba’nın Feriköy Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine; Başkan Fikret Orman, İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, As Başkan, Yeni Stat ve Yeni Stat Sponsorluklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner,Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Kurul Başkanları, Divan ve Kongre Üyelerimiz, Genel Koordinatörü Levent Çifter, Teknik Direktör Şenol Güneş, Antrenör Tamer Tuna, futbolcular; Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Ersan Gülüm, Necip Uysal, altyapı ve farklı branşlarımızdan sporcular, kulüp personeli, TFF eski başkanı Şenes Erzik, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ile taraftarlar ve farklı renklere gönül veren sporseverler katıldı.

Anma töreni, merhum Süleyman Seba için duaların okunması ve helallik verilmesiyle sona erdi.

Fikret Orman: "Tüm Türkiye’nin başı sağolsun"

Fikret Orman: "Tüm Türkiye’nin başı sağolsun"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı kulübün Onursal Başkanı merhum Süleyman Seba’nın vefatının 1. yıldönümü nedeniyle Akaretler’deki kulüp binasının karşısında bulunan Şairler Parkı’nda Seba heykelinin önünde açılan anı defterini imzaladı ve bir konuşma yaptı.

Anma etkinliğine Başkan Fikret Orman’ın yanı sıra; As Başkan, Yeni Stat ve Yeni Stat Sponsorluklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Umut Güner,Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, Kurul Başkanları, Divan ve Kongre Üyeleri, Genel Koordinatör Levent Çifter, Teknik Direktör Şenol Güneş, Antrenör Tamer Tuna, futbolcular; Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Ersan Gülüm, Necip Uysal, kulüp personeli, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ile taraftarlar ve farklı renklere gönül veren sporseverler katıldı.

Onursal Başkan merhum Süleyman Seba’nın çok önemli bir isim olduğunu dile getiren Fikret Orman, şunları söyledi: “Süleyman Seba’ya Allah rahmet eylesin. Çok önemli bir isimdi. Kendisiyle çok anılarımız vardı. Seba’nın yaptığı eski kulüp binamıızın açılışında bulunmuştum. Biz ve bizden sonraki nesiller büyüklerimizi mutlu etmeliyiz. . Allah rahmet eylesin.”

Başkan Fikret Orman’ın konuşmasından sonra törene katılan futbolcular anı defterine duygu ve düşüncülerini yazdılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süleyman Seba: "Beşiktaş'ı Üzmesinler"

Süleyman Seba'nın Veda Konuşması

Fenerbahçe

Fenerbahçe
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0