Görüş Bildir
Haberler
Süleyman Hurma: "Beşiktaş'tan Teklif Aldım"

Süleyman Hurma: "Beşiktaş'tan Teklif Aldım"

Enver K.
22.05.2015 - 15:30
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş başta olmak üzere birçok kulüpten teklif aldığını ve Kayserispor'la olan sözleşmesinin sona erdiğini belirten genel menajer Süleyman Hurma önemli açıklamalar yaptı.

PTT 1. Lig'e düşen Kayserispor'u el birliğiyle yeniden Süper Lig'e döndüreceğimiz ve sezon sonunda ayrılacağım yolunda bir yıl önce verilmiş sözüm vardı.

Kayserispor'un şampiyonluğunu görmüş bir kişi olarak, sarı kırmızılı kulüple olan defterimi güzel ve mutlu bir sonla kapattım. Yönetime talip olan adayların da kulüpte kalmam yönündeki önerilerine teşekkür ettim. Bazı kulüplerle görüşmelerim sürüyor'' şeklinde konuştu.

KAPTAN VE FUTBOLCULARDAN HURMA'NIN GİDİŞİNE ÜZÜNTÜ

Süleyman Hurma'nın kulüpten ayrılma kararı üzerine sarı kırmızılı futbolcular adına takım kaptanı Abdullah Durak bir yazılı açıklama yaparak, şu ifadeleri kullandı:

'Bir çok sıkıntıya göğüs gerdiğimiz bu sezonda şampiyonluğu elde ettik. Görünmeyen kısmında birçok maddi ve manevi sıkıntı çektik. Takım içerisinden bir oyuncuyu bile göndermeyip, üzerine çok iyi takviyeler yaptığımız bu sezonda uzun zaman para almadan Süleyman abi için oynadık. O nasıl olsa halleder diye güvendik. Aslında takımda kimse kalmayacaktı, hepimiz gidiyorduk. Süleyman Ağabey'in hatırı ve ona güvendiğimizden dolayı kaldık. Düştüğümüz yerden hep beraber kalktığımız bu dönemde Süleyman ağabeyin istifa kararı bütün takımın sevincini yarıda bıraktı. Ben Kayserispor kaptanı olarak bütün futbolcular ve personel adına şehre yön veren başta Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki olmak üzere değerli büyüklerimize sesleniyorum. Süleyman ağabeye destek olunuz. Bizi ondan, onu bizden ayırmayınız. Bu takımı takım yapan Süleyman Ağabey'in Kayseri'de kalmasını istiyoruz' dedi.

KALECİ HAKAN VE ÖMER BAYRAM İÇİN TRABZONSPOR'LA GÖRÜŞÜLÜYOR

Bu arada halen kulüp başkanlığını sürdüren Bekir Yıldız'ın da onayıyla, kulüpteki görevini bırakan Süleyman Hurma'nın kaleci Hakan Arıkan ve Ömer Bayram'ın transferi konusunda Trabzonspor'la görüşerek arabuluculuk yaptığı öğrenildi. Her iki oyuncunun transferinin yarın yapılacak genel kurul sonrası gerçekleşeceği bildirildi.

GENEL KURUL YARIN

Öte yandan Kayserispor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulu yarın saat 11.00'de Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'nde yapılacak. Genel kurulda Hilmi Derinel başkanlığa tek aday olarak oylanacak. Derinel başkanlığındaki yeni yönetim kurulu 21 kişiden oluşacak.

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0