Görüş Bildir
Haberler
Şule Çet Soruşturması Tamamlandı: Cinsel Saldırı ve Cinayetten Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Talebi

etiket Şule Çet Soruşturması Tamamlandı: Cinsel Saldırı ve Cinayetten Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Talebi

Batuhan
03.12.2018 - 16:22 Son Güncelleme: 04.12.2018 - 08:36

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili soruşturmayı tamamlayarak hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi.

AA'da yer alan habere göre, Üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili iddianamede, iki sanık için 'cinayet', 'ırza geçme' ve 'hürriyeti tahdit' suçlarından ceza istendi.

Ağırlaştırılmış müebbet talebi

Ağırlaştırılmış müebbet talebi

Olayla ilgili şüpheliler Berk A. ve Çağatay A. hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 39 yıla kadar hapis cezası istendi.

Üniversite öğrencisi Şule Çet, 29 Mayıs 2018’de Ankara'daki bir plazanın 20. katından düşmüş ve şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmişti.

Üniversite öğrencisi Şule Çet, 29 Mayıs 2018’de Ankara'daki bir plazanın 20. katından düşmüş ve şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmişti.

Şule Çet’in el tırnaklarından alınan iki doku örneğinden birinin, şüpheli Berk Akant’a ait olduğu tespit edilmişti.

Temmuz ayında soruşturma dosyasına giren otopsi raporunda Çet’in ölümünden önce cinsel ilişkiye zorlandığına dair bulgular yer almıştı.

Çet'in hayatını kaybetmeden 2 saat önce ev arkadaşına 'Buradan çıkamıyorum, adam bana takmış, bırakmıyor' diye mesaj attığı öğrenilmişti.

Adli Tıp Kurumu'nun Şule Çet raporu tepkilere neden olmuştu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
428
92
37
6
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Viyol10sel

Sokaklara çıkıp eylem yapan, pankart taşıyan, tepkisini sosyal medyada gücünün yettiği her platformda gösteren insanların sayesindedir bu karar yoksa bu vicd... Devamını Gör

Arda Akbal

Çok ağır elestiriyorsun. Tayyibin katil ogullari demen cok büyük suclama.

colombian

bakın ben size yaşanılan bu acı olaydan daha acı olanı söyliyim;artık memlekette hukuk öyle bi hal aldı ki sosyal medya baskısı olmasa bunlar neredeyse paçay... Devamını Gör

Ilker Ilerler

Güzel yorum, sosyal medya olmasa gözler önünde yaşanmasa dava inan bana beraat ederler üzerine ismimizi karaladınız diye insanlara baskı kurarlar.

Fark etmez

Bu kadar gündeme getirilmese, arkasında durulmasaydı suçlular ellerini kollarını sallayarak gezeceklerdi... Yazık! Umarım benzerleri yaşanmaz...