Görüş Bildir
Haberler
Şükrü Ergün: "Sneijder Satılabilir"

Şükrü Ergün: "Sneijder Satılabilir"

Fatih
02.07.2014 - 21:45

Şükrü Ergün: "Sneijder Satılabilir"

Galatasaraylı yönetici, Sneijder'den Fenerbahçe'ye oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, Wesley Sneijder'ın sözlerinin fazla abartıldığını belirtirken, yıldız futbolcunun geleceği hakkında da önemli mesajlar verdi.

Başarılı orta saha oyuncusunun yaptığı açıklamaları değerlendiren Ergün, Radyospor'da katıldığı programda, 'Sneijder klasını ortaya koydu. Bir tane Sneijder var. 'Hollanda'da futbolcular pas verirken topa bir kez dokunuyor. Galatasaray'da birden fazla sözü' bir eleştiri değil. İnsanlar bu konuda yanlış düşünüyor. Neden eleştiri olsun? Eleştiri bile olsa pozitif yönde yapılan bir eleştiri. Kendi tecrübesine göre doğru olduğunu düşündüğünü söylemiş. Bu çok normal.' ifadelerini kullandı.

Transfere değinen sarı kırmızılı yönetici, 'Sneijder ile ilgili şu anda elimizde resmi bir teklif yok. Ama futbol hayatında satılmayacak oyuncu yok. Değerlerini buldukları anda satılabilirler. Hajrovic'te ise ekstra avantaj sağlamak için yaptıkları bir manevrayla karşı karşıyayız. Biz de FIFA düzeyinde dava açıyoruz. Artık köprüler atıldı.' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimalini değerlendiren Şükrü Ergün, 'CAS'ın gerekçeli kararını okuduktan sonra Fenerbahçe'nin bu sezon Avrupa'ya gitme ihtimalinden bahsetmek, olmayacak duaya amin demektir. Cezanın gerekenden az olduğu belirtilmiş. Bu durumda mevcut cezayı azalatmaya giderler mi? Hiç sanmıyorum.' ifadelerini kullandı.

Başkan Ünal Aysal'ın teknik direktör meselesiyle bizzat ilgilendiğini vurgulayarak, 'Bu konu tamamen Başkan'ın inisiyatifinde. Taraftarımız endişe etmesin. Pek çok transfer bitme aşamasında bulunuyor. Sadece gelecek teknik direktörün onayını bekliyor.' açıklamalarında bulundu.

MedyaSpor

Kaynak: http://www.medyaspor.com/haber/sukru-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın