Görüş Bildir
Haberler
Şükrü Ergün "Mancini İle Devam Edeceğiz"

Şükrü Ergün "Mancini İle Devam Edeceğiz"

Fatih
18.05.2014 - 00:08

Şükrü Ergün "Mancini İle Devam Edeceğiz"

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, şampiyon Fenerbahçe'nin ardından 2. bitirdikleri Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Süper Lig'in son haftasında Kayseri Erciyesspor'u 2-1 yendikleri karşılaşmanın ardından Türk Telekom Arena'da gazetecilere açıklamalarda bulunan Ergün, ligi ikinci bitirdiklerini hatırlatarak, 'Sezon sonu itibariyle UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı elde ettik. Bu açıdan başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz' diye konuştu.

Lig başladıktan sonra teknik direktör değişikliğine gittiklerini anımsatan Ergün, 'Sezon başında Türkiye'yi ve sistemi tanımayan yeni bir hoca ile yolumuza devam ettik. Gönlümüz şampiyon olmayı isterdi ama bu hedefimize ulaşamadık. Sezon sonunda Türkiye Kupası'nı aldık. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılım hakkı elde ettik. Bu şartlarda başarılı bir sezon geçirdik' ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Roberto Mancini ile yolların ayrılacağı şeklinde medyada yer alan haberleri ve kulübün ikinci başkanı Özkan Olcay'ın 'Sezon sonunda Mancini ile oturup konuşacağız' açıklamasını değerlendiren Ergün, 'Benim yapacağım açıklama, kulübün sesi. Mancini ile önümüzdeki yıl devam edeceğiz. Mancini'nin ayrılma planı varsa Özkan başkanım onu kastetmiştir' şeklinde konuştu.

Turkfutbol

Kaynak: http://turkfutbol.com/sukru-ergun-man...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın