Görüş Bildir
Haberler
Şükrü Ergün: 'Forma Reklamı Konusunda Anlaşmaya Yakınız'

Şükrü Ergün: 'Forma Reklamı Konusunda Anlaşmaya Yakınız'

Caner
13.08.2014 - 16:21

Şükrü Ergün Açıkladı! Galatasaray'a Dev Sponsor....

Şükrü Ergün, Yurt Spor'a konuştu. Cim-Bom, çok önemli bir firma ile sözleşme imzalamaya çok yakın.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Yurt Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünün altını çizen Ergün “Transfer bir saat içinde de, bir ay içinde de bitebilir. O nedenle net bir tarih vermek doğru olmaz. Ancak çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

ANLAŞMADA YOL KATETTİK

Göğüs reklamı olmayan yeni sezon formalarını satışa sunan Galatasaray'da en çok merak edilen konuların başında Sarı-Kırmızılıların reklam alıp almayacağı bulunuyor. Göğüs reklamı alınıp alınmayacağıyla ilgili olarak Ergün “Bugün (dün) göğüs reklamıyla ilgili çok önemli bir toplantımız var. Başkanımızın önderliğinde çok önemli bir şirketle sponsorlukla ilgili temas halindeyiz. Bu konuda önemli yol katettik. Anlaşmanın kısa bir süre içinde açıklanmasını bekliyorum” dedi.

İHMAL VARSA ORTAYA ÇIKAR

Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun yaşamını yitirdiği olaya da değinen Ergün “Herkes gibi bizimde içimiz yandı. Ancak bazı kesimlerin söylediği gibi kapının kaldırılması gündemde yok. Trafik kazası oldu diye yol kapatılır mı? Olayla ilgili araştırmalar yapılıyor. Herkesin içi rahat olsun. İhmal varsa her şey ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

YURT HABER / ÖZEL

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
onedio.com
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0