Görüş Bildir
Haberler
Suçları Sınırları Aştı! Yurt Dışında Hapis Yatan Türk Vatandaşı Ünlüler

Suçları Sınırları Aştı! Yurt Dışında Hapis Yatan Türk Vatandaşı Ünlüler

Nurseda Gerek
07.05.2021 - 06:45

Türkiye'de tanınan ama yurt dışında hapis yatan bu ünlü isimlerden haberiniz var mı? Bakın hangi tanınan isimler, hangi suçları işleyerek yurt dışında hapis yatmış!😱👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cavit Çağlar

Cavit Çağlar

Eski devlet bakanı ve iş insanı Cavit Çağlar, hakkında açılan soruşturmalar kapsamında Amerika Birleşik Devleti'nde tutuklanmıştı. Eski bakan Çağlar, yakalandığı yıllarda Cumhuriyet tarihinin en büyük banka soygununu yaptığı iddia ediliyordu.

Hakan Atilla

Hakan Atilla

Eski Halk Bank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, Amerika Birleşik Devleti'nde tam 32 aya kadar hapis cezasına çarptırılmıştı. Cezasını 28 ay kadar çeken Atilla, sonrasında İstanbul'a geri dönmüştü.

Reza Zarrab

Reza Zarrab

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in eşi iş insanı Reza Zarrab, 2016 yılında Amerika Birleşik Devleti'nde dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklanmıştır. Reza Zarrab aynı zamanda ABD'nin İran'a yönelik ambargosunu kırma suçundan göz altına alınmıştır.

Kenan Kalav

Kenan Kalav

Dizi ve sinema oyuncusu Kenan Kalav, 1990 yılında İspanya'nın Barcelona kentine ayak basar basmaz tutuklanmıştı. Ünlü oyuncunun bavulunda tam 2 buçuk kilo eroin bulundu ve 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırıldı. Yaklaşık 5 sene cezaevinde yattı ardından tahliye edildi.

Mehmet Ali Ağca

Mehmet Ali Ağca

Gazeteci Abdi İpekçi'yi öldüren Türk suikastçı Mehmet Ali Ağca, Papa II. Ioannes Paulus'a suikast girişiminde bulundu. Başarısız olan suikast girişiminin sonucunda İtalya'da müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 19 yıl cezaevinde kaldıktan sonra Türkiye'ye iade edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öztürk Serengil

Öztürk Serengil

Türk sinema ve tiyatro oyuncusu Öztürk Serengil, 1980 yılında dolandırıcılık suçundan cezaevine gönderilmişti. Serengil, ticaret yaptığı Libya'da dolandırıcılık suçundan tutuklanmıştı.

Sedat Doğan

Sedat Doğan

Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan, hırsızlık yaptığı gerekçesiyle Brezilya'da tutuklanmış ardından serbest bırakılmıştı. Doğan'ın Türkiye'de Demet Akalın başta olmak üzere birçok ünlüyü dolandırıp, ardından Brezilya'ya kaçtığı iddia ediliyordu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
4
3
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın