Görüş Bildir
Haberler
Suç Çeteleri Koronavirüsü Yaymak İçin Parti Düzenliyor: 'ABD'deki Vaka Artışları Bununla İlgili Olabilir'

Suç Çeteleri Koronavirüsü Yaymak İçin Parti Düzenliyor: 'ABD'deki Vaka Artışları Bununla İlgili Olabilir'

ABD’nin Florida eyaletindeki suç çetelerin koronavirüsün (Covid-19) aralarında yayılması için Mart ayından bu yana 400 kişilik partiler düzenlediği ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınında merkez üssü haline gelen ABD'de vakalardaki artışın nedeni belli oldu. ABD’nin Florida eyaletindeki suç çetelerinin Mart ayından bu yana 400 kişilik partiler düzenlediği ve koronavirüsün daha hızlı yayılmasına neden oldukları belirtildi.

Mart ayından itibaren 600 ihbar

Polis baskınında bir kişi hayatını kaybetti

Polis baskınında bir kişi hayatını kaybetti

Gibson, ABD’deki son günlerde ortaya çıkan kritik vaka artışlarının bu partilerle bağlantılı olabileceğinin altını çizdi. Söz konusu partilere polis müdahalesinin de yapıldığını, bir kişinin arbedelerde polis tarafından vurularak öldürüldüğünü belirtti.

Osceola County’de şu ana kadar 5 bin 556 vakanın tespit edildiği, Salı gününden bu yana ise 268 vakanın ortaya çıktığı ifade edildi. Öte yandan Osceola’da şu ana dek 38 kişinin virüs nedeniyle hayatını kaybettiği aktarıldı. Florida genelinde ise 322 bin 994 pozitif vakanın bulunduğu, toplam can kaybının ise 4 bin 912 olduğu aktarıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
21
16
13
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
denemecelersss

Konuşma grubuda tanıştığım bir arkdaşım demişti amerikalıların yarısı aptal diyordu yok artık derdim :D gerçekten kanıtı bu

Freepluto Oo

Kendi ülkene bir bak bakalım kim daha aptalmis

Refika Yıldız

Türkiyedeki kürt halkları da korona virüsü yaymak için düğün yapıyor. Benzer işler..

fatma keskin

sadece kürtler mi dügün yapıyo ne alaka

Ali Karaman

Doğal seleksiyon nasıl işler şekil A1... Hasta olmaya o kadar meraklıysalar bir ağrı kesici bile vermeyeceksin kapatacaksın karantinaya.. Görsün bakalım coro... Devamını Gör