Görüş Bildir
Haberler
Suarez: "Bunlar Gerçek Değil Spekülasyon"

Suarez: "Bunlar Gerçek Değil Spekülasyon"

Fatih
14.05.2014 - 21:12

Suarez: "Bunlar Gerçek Değil Spekülasyon"

Liverpool'un Uruguaylı golcüsü Luis Suarez transfer olacağına yönelik haberlerin söylentiden ibaret olduğunu söyledi.

Luis Suarez Liverpool'daki geleceği hakkında yapılan haberlerin söylenti olduğunu, gazetelerde bu tip haberler gördüğünde sayfayı değiştirdiğini söyledi.

888 Poker 'e yaptığı açıklamada Uruguaylı golcü 'Liverpool'da çok iyi bir sezon geçirdim ve tamamen Dünya Kupası'na odaklanmış durumdayım. Medyada hakkımda birçok haber yapılacağını herkes biliyor. Fakat bunları dikkate almamak gerekiyor, menajerim bana ne olup olmadığını zaten söylüyor. Bu haberler gerçekten daha çok spekülasyon.' dedi.

Sözleşmesinde herhangi bir kulübe gidişini kolaylaştırabilecek özel bir madde bulunmadığını da sözlerine ekleyen Suarez, şampiyonluğu kaybetmiş olmaları hakkında da bazı açıklamalar yaptı. Suarez 'Crystal Palace maçından 1 hafta öncesine kadar şampiyon olabileceğimize yönelik büyük umutlarımız vardı. Fakat Palace maçından sonra bu umutların kaybolduğunun farkındaydık. 3-3 biten maçın ardından kendimi çok kötü hissettim ve taraftarların beni öyle görmesini istemedim. Bundan dolayı ellerimle yüzümü kapattım. Yapabileceğimiz herşeyi yaptık. Chelsea'yle oynadığımız kritik maçta da şanssızdık diyemem belki ama biraz konsantrasyon eksikliği vardı. Fakat herşeye rağmen çok iyi bir sezonu geride bırakmış olduk, çünkü kimse bizim lig şampiyonluğunu kazanabileceğimizi düşünmüyordu. Sezon başında ligi bu konumda bitirebileceğimizi söyleselerdi, bunun için para bile ödeyebilirdik. Sonuçta şanssızdık, elimize bir fırsat geçti ve biz bunu değerlendiremedik. Liverpool'un geride kalan sezonlardaki performansıyla bu sezonu kıyaslayacak olduğunuzda bu sezon ne kadar başarılı olduğumuz görülebilir. Sezona başlarken hedefimiz ligi ilk 4'te bitirmekti. Şampiyonlar Ligi'nde olacak olmak ve Premier Lig'i ikinci sırada tamamlamış olmak bizim için harika.' diyerek sözlerini noktaladı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/447/ingil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın