Görüş Bildir
Haberler
Suarez 120 Milyon Euro!

Suarez 120 Milyon Euro!

Batuhan
31.03.2014 - 17:29

120 Milyon Euro!

Brandon Rodgers sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Luis Suarez hakkında konuştu.

İngiltere Permier Lig'de Tottenham'ı 4-0 yenerek zirveye oturan Liverpool'da Luis Suarez'ingeleceği tartışma konusu oluyor.

Bu sezon oynadığı 27 maçta 29 gol 11 asistlik performans sergileyen Luis Suarez, oynadığı futbolla Avrupa'nın en formda forvetlerinden biri. Sezon başında ve devre arasında Real Madrid ve Arsenal'in girişimlerde bulunduğu oyuncu bu teklifleri reddetmiş, ocak ayında da kulübü Liverpool ile olan sözleşmesini uzatmıştı.

Düzenli olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve şampiyonluklar kazanmak isteyen Uruguaylı yıldızın ismi sezon sonu için Real Madrid, Chelsea ve Paris Saint-Germain gibi takımlarla anılıyor. Yükselen bu transfer söylentileri üzerine oyuncusu hakkında açıklamalar yapan Liverpool teknik direktörü Brendan Rodgers, oyuncusunun yeni bir bonservis bedeli rekoruna satılacağını belirtti.

Bilindiği üzere geçtiğimiz sezon başına kadar bonservis bedeli rekoru Manchester United'dan Real Madrid'e 94 milyon Euro karşılığında transfer olan Cristiano Ronaldo'daydı. Bu sezon başında yine Real Madrid Tottenham'dan Gareth Bale için 100 milyon Euro ödeyerek rekoru genişletmişti. Brandon Rodgers'a göre ise Lus Suarez de en az bu kadar bonservis bedeli hak ediyor:

'Luis Suarez kesinlikle Messi ve Ronaldo'yla aynı seviyede ve en az onlar kadar bonservis bedeline sahip. Dünya çapında bir yeteneği var. O bunu hakediyor'

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/ingilt...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın