Görüş Bildir
Bursa'da Bir Berber Dili Boğazına Kaçan Müşterisinin Hayatını Kurtardıktan Sonra Traşına Devam Etti
Halkımız son zamanlarda büyük bir soğukkanlılıkla gerçekleştirdikleri ilk yardım operasyonlarıyla sık sık gündeme geliyor. Bildiğiniz üzere halkımız, özellikle Heimlich Manevrası konusunda şaşırtıcı derecede bilgili olduğunu ortaya koydu ve ülkemizin pek çok yerinde, zamanında yapılan bu müdahale ile birçok vatandaşımızın hayatı kurtuldu.
Reklam
Reklam
Reklam
Eda Erdem'in Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat Öçalan'ı Tanımadığı Anlar Dillere Düştü
Fenerbahçe Opet, dün akşam Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğun sahibi oldu. Kaptan Eda Erdem her zamanki gibi sevenleriyle maç sonunda bir arada geldi. Kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler arasında Gibi dizisinde Ersoy karakteriyle hepimizi güldüren Ahmet Kürşat Öçalan vardı. Fotoğraf çekildikleri anlarda Eda Erdem'in Öçalan'ı tanımadığını düşünenler sosyal medyada yorumlarıyla güldürdü.
Reklam
İstiklal Marşı Okunurken Ayağa Kalkan Amedspor Tribünleri Takdir Topladı
Diyarbakır ekibi Amedspor spor dünyasının tartışmalı ekiplerinden birisi. Bazı maçları çok gergin geçti, oyuncular ve tribünler sık sık eleştirildi. Ancak geçtiğimiz günlerde Iğdır FK ile karşılaşan Amedspor tribünleri İstiklal Marşı'nı okudu. Tribünlerin tek ses olması ve ardından gelen alkışlar takdir topladı.
Reklam
İstanbul’da E-5’in Ortasında Durup Tuvaletlerini Yaptılar!
Sosyal medyada asayisberkemal34_ hesabından paylaşılan videoda, İstanbul’da E-5’te arabasını durduran iki kişinin metrobüs yoluna doğru tuvaletlerini yapması diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı.
Reklam