Görüş Bildir
Haberler
Steam'den Dokunmatik Orta Panele Elveda!

Steam'den Dokunmatik Orta Panele Elveda!

Onedio Medya
17.03.2014 - 17:33 Son Güncelleme: 17.03.2014 - 18:39

Steam'den Dokunmatik Orta Panele Elveda!

Oyun dünyasına adeta yön veren Steam'in çok konuşulan cihazı, baştan aşağı yenilendi!

Valve büyük oynadığının farkında

Oluşturduğu dijital platform ile tüm oyun dünyasının merkezi olmayı başaran Steam, uzun süredir kendi konsolu üzerinde çalışıyor. İlk prototipleri ile çoktan karşımıza çıkan cihazın, bittiğinde neye benzeyeceği büyük merak konusu.

Bir süre önce ilk defa kendisini gösteren konsol, büyük bir adım atarak, yeni oyun kolu tasarımını beğenimize sundu. İlk modeli görenler hatırlayacaktır; iki adet oval kontrol bölgesinin ortasında dokunmatik bir ekran bulunuyordu. İşte bu ekran yeni tasarımda bulunmuyor. Dokunmatik ekranın yerini ufak bir Steam logosu almış ve orta taraf sekiz adet tuş ile kaplanmış. Dört adet yön ve dört adet de etkileşim tuşu ile kaplanan orta hat, eskisine göre biraz daha basık. Logo'nun sağında ve solunda bulunan tuşlarsa büyük ihtimalle durdurma ve menü kısa yolu olarak işlev görecekler.

Valve'ın belirli firmalara gönderdiği mail ile ortaya çıkan yeni oyun kolu tasarımının, gelecek hafta San Francisco'da gerçekleştirilecek Game Developers Conference'da görücüye çıkması bekleniyor. Yeni tasarım hakkında detaylı bilgi vermekten kaçınan Valve, konferans esnasında akılda kalan soruları yanıtlayacağa benziyor. SteamOS işletim sistemi ile üretilecek olan konsolun, 2014 yılı bitmeden piyasada olması bekleniyor.

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/steam-de...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın