Görüş Bildir
Haberler
Star Wars'un Yönetmeni Değişiyor mu?

Star Wars'un Yönetmeni Değişiyor mu?

Ulaş
24.06.2014 - 01:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

İki yeni “Star Wars” filmini, “Looper / Tetikçiler” filmiyle tanınan Rian Johnson yönetecek

Hollywood haber sitesi Deadline’ın geçtiği habere göre, Disney’in satın aldığı ve “Star Wars”un haklarına sahip olan Lucasfilm, serinin sekizinci ve dokuzuncu filmlerini yazması ve yönetmesi için Rian Johnson’la anlaştı. Çekimleri devam eden yedinci filmin yönetmen koltuğunda ise “Lost” serisinin yaratıcısı J.J. Abrams oturuyor.

Hollywood dedikodularına odaklanan başka bir site olan The Wrap ise, Deadline'ın haberinin aksine Johnson’ın dokuzuncu filmde görev alacağını fakat yönetmenliğini yapmayacağını bildirdi.

Rian Johnson, Joseph Gordon-Levitt'in rol aldığı bağımsız kara film 'Brick' (2005) ve yine Gordon-Levitt ile Bruce Willis’i buluşturan 2012 yapımı bilimkurgu filmi “Looper / Tetikçiler” ile adını duyurmuştu. Johnson ayrıca, “Breaking Bad” serisinin üç bölümünün de yönetmenliğini üstlendi.

Disney 2012 yılında Lucasfilm’i satın almış ve yeni bir “Star Wars” üçlemesi çekileceğini duyurmuştu. “Jedi’ın Dönüşü”nden 30 yıl sonrasını anlatacak üçlemenin ilk filminin yönetmenliğini J. J. Abrams üstlendi. “Star Wars Episode VII“nin çekimleri devam ediyor ve filmin 18 Aralık 2015 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher ve “12 Yıllık Esaret”le yıldızı parlayan Lupita Nyong’o, filmin oyuncu kadrosunda yer alan isimler.

Kaynak: http://www.milliyetsanat.com/haberler...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0