Görüş Bildir
Haberler
Star, Akşam ve Güneş: 'Kılıçdaroğlu Dahil 45 İsme Ait +18′lik Kayıtlar Var'

Star, Akşam ve Güneş: 'Kılıçdaroğlu Dahil 45 İsme Ait +18′lik Kayıtlar Var'

FreiGeist
18.02.2015 - 17:24 Son Güncelleme: 18.02.2015 - 17:36
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hükümete yakınlığı ile bilinen ve Emre Uslu olduğunu ileri sürdükleri Fuat Avni ile ilgili ortak yayınlarını sürdüren Star, Akşam ve Güneş gazeteleri, bugün de ‘CHP’li 45 ismin seks görüntülerinin cemaatin elinde olduğuna’ ilişkin ve Fuat Avni’ye ait olduğu iddia edilen yazışmaları yayımladı.

Star, Akşam ve Güneş gazeteleri, Twitter fenomeni Fuat Avni olduğunu ileri sürdükleri Emre Uslu’ya ait olduğunu iddia ettikleri yeni yazışmalar yayınladı.

Buna göre, Fuat Avni kullanıcısı, yerel seçimler öncesinde 2014 Şubat ayında Twitter’da direkt mesaj (DM) yoluyla yazıştığı bir kullanıcıya, CHP’nin “paralel yapı” diye nitelenen Gülen Cemaati ile işbirliği iddiasının gerekçesini “Kılıçdaroğlu dahil 45 isme ait +18′lik kayıtlar var” diyerek açıklıyor.

Fethullah Gülen’in avukatı Nurullah Albayrak ise yaptığı açıklamada, haberleri “alçaklık” olarak niteleyerek, yasal yollara başvuracaklarını belirtti.

Üç gazete 16 Şubat’ta, 17 Aralık sürecinin ardından açılan ve iktidar hakkında gizli bilgiler paylaşan Fuat Avni’nin Emre Uslu olduğunu iddia etmiş, hem Fuat Avni kullanıcısı hem de Uslu tarafından iddialar yalanlanmıştı.

nediyor.com

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0