Görüş Bildir
Haberler
Squid Game Dizisinin Yönetmeni 2. Sezonun Çekileceğini Açıkladı: Squid Game 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Squid Game Dizisinin Yönetmeni 2. Sezonun Çekileceğini Açıkladı: Squid Game 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Squid Game dizisinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, verdiği bir röportaj esnasında dizinin 2. sezonunun kesinlikle çekileceğini söyledi. Squid Game 2. sezon hakkında Netflix tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Netflix’in şimdiye dek en çok izlenen yapımı Squid Game yayınlandığı günden itibaren dünya çapında bir fenomen haline gelen Güney Kore yapımı dizinin, geçtiğimiz günlerde izleyici ölçüm ve reyting sistemi Nielsen’ın ekim ayında en çok izlenen yapımların izlenme oranlarını ve istatistiklerini açıkladığı listeye göre 4 Ekim haftasında 3 milyar dakikanın üzerinde izlendiği ortaya çıkmıştı. Peki, Squid Game dizisinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk hangi açıklamalarda bulundu? İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Netflix’te yayınladığı günden bu yana gündemden düşmeyen Kore dizisi Squid Game’ın ikinci sezonuna dair birçok söylenti vardı. Dizinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, dizinin ikinci sezonunun çekileceğini doğruladı.

Dizinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, Associated Press‘e verdiği röportaj sırasında Squid Game’in izleyici tarafından çok fazla sevildiğini belirtirken bu sevginin 2. sezonun çekilmeme ihtimalini ortadan kaldırdığını belirtti.

Hwang Dong-hyuk: “Squid Game 2. Sezon henüz kafamda şekillenme aşamasında.”

"İkinci Sezonu Planlamaya Başladım"

"İkinci Sezonu Planlamaya Başladım"

Dizinin Los Angeles’ta düzenlenen özel gösteriminde konuşan yönetmen Hwang Dong-hyuk, Dizi çok fazla sevildi ve ikinci sezon için çok talep var” dedi. Yönetmen Dong-hyuk, ikinci sezonun ne zaman ve nasıl olacağını söylemek için çok erken olduğunu düşündüğünü belirtse de şu anda kafasında planlama sürecinde olduğunu açıkladı. Hwang Dong-hyuk, gösterilen yoğun ilginin karşılığında ikinci sezonun çekileceğini “Gi-hun dönecek ve dünya için bir şeyler yapacak, size bunun sözünü veriyorum” sözleriyle onayladı.

Henüz Netflix tarafından Squid Game 2. sezon konusunda kesin bir açıklama gelmese de Hwang Dong-hyuk’un yaptığı açıklamalarda yeni sezonu kafasında şekillendirmeye başladığını belirtmesi dizinin hayranlarının sevinmesine sebep oldu. Dizinin aynı zamanda yönetmenliğini de üstlenen Dong-hyuk, “Dizinin 2. sezonunun çekilmesi için üzerimizde çok fazla baskı yaratıldı ve yeni sezon çok büyük bir sevgiyle, çok fazla istendi. Bu sebeple neredeyse bu konuda başka bir seçeneğimizin bile olmadığını hissettim! 2. sezon kesinlikle çekilecek, henüz her şey kafamda şekillenme aşamasında. Süreci planlıyorum. Yine de 2. sezonun ne zaman ve nasıl hayata geçirileceğini konuşmak için şimdilik çok erken.” dedi. Yönetmen, sözlerine “Gi-hun geri dönecek ve dünya için bir şey yapacak. Bu çok büyük bir söz ancak aslında ilk sezonun sonunda da buna dair bir ipucu veriliyor.” diyerek devam etti. Böylece yönetmen Gi-hun karakterinin yeni sezondaki dönüşünü de kesinleştirmiş oldu.

Dizinin resmi sinopsisi ise şöyle;

Paraya çok ihtiyacı olan sıkıntı içindeki bir grup insana esrarengiz bir oyun daveti gönderilir. Daveti kabul eden, toplumun farklı kesimlerinden 456 katılımcı 45,6 milyar won tutarındaki ödülü kazanmak için oyunlar oynayacakları gizli bir yere kapatılır. Oyunların her biri Korelilerin Kırmızı Işık, Yeşil Işık gibi geleneksel çocuk oyunları olsa da kaybetmenin bedeli ölümdür. Acaba kazanan kim olacaktır ve bu oyunun asıl amacı nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
7
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Bence de 2 sezon gelir çok izlenildi tutku çünkü 2022 sonu 2023 olabilir.