Görüş Bildir
Haberler
Square Enix'ten Yeni Deus Ex Oyunu Geliyor Olabilir

Square Enix'ten Yeni Deus Ex Oyunu Geliyor Olabilir

Ulaş
01.04.2014 - 01:23

Square Enix'ten Yeni Deus Ex Oyunu Geliyor Olabilir

Square Enix yeni bir Deux Ex oyununun isim haklarını satın aldı ve iddialara göre bu oyun kısa bir süre içerisinde detaylarıyla birlikte ortaya çıkacak.

Son olarak Deus Ex: The Fall ile karşımıza çıkan Square Enix’in başarılı serisinin yeni üyesini yakın zamanda göreceğiz gibi görünüyor. NeoGaf forumlarında ortaya çıkan bilgiye göre Square Enix yeni oyun için kolları sıvamaya başlamış bile.

Markaların kayıt altına alındığı OHIM’in veritabanında görüntülenen oyunun ismi Deus Ex: Mankind Divided olarak gözüküyor.Square Enix tarafından haklarının alındığı ilgili sayfada belirtilirken, kayıt tarihinin ise 27 Mart olduğu göze çarpıyor. Yeni nesil konsollara ve PC’ye çıkacağı düşünülen oyun ile ilgili şu an için başka bir bilgi bulunmuyor. Kısa süre içerisinde detaylı bilgilerin gün ışığına çıkması bekleniyor.

Hatırlarsanız daha önce piyasaya sürülmüş olan Deus Ex: The Fall’ın PC sürümünde optimizasyondan dolayı birçok sorun yaşanmıştı. Umarız Square Enix gerekli dersi almıştır ve olası yeni oyununda bu hataları düzeltir. Gelecek bilgileri merakla bekliyoruz.

Kaynak: http://superkarga.com/square-enixten-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın