Görüş Bildir
Haberler
Spotify Uygulaması Playstation'a Geliyor

Spotify Uygulaması Playstation'a Geliyor

Onedio Medya
29.01.2015 - 10:17 Son Güncelleme: 29.01.2015 - 10:21

Spotify , Sony ile önemli bir işbirliğine imza atarak artık PlayStation platformunda kullanılabileceğini duyurdu. Şu anda aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 41 pazarda kullanılan PlayStation Network bünyesinde çalışacak olan Spotify uygulaması sayesinde, Spotify hesabınızı PSN hesabına bağlayabilmeniz mümkün olacak.

Bu adımla birlikte PlayStation Music servisi bünyesinde Spotify ile yaptığı özel işbirliğiyle karşımıza çıkacak Sony, müziksever oyun kitlesine önemli bir avantaj sağlayacak. Spotify ise, çok geniş bir oyuncu kitlesine kendi Premium servisini satmak konusunda önemli bir hedef kitlenin ayağına gitmiş olacak.

Özellikle Spotify hesabı bulunan PlayStation sahiplerini sevindirecek bu özel işbirliği, oyun oynarken Spotify hesabınızdan kendi müziklerinizi de dinlemenize yardımcı olacak. Kısacası artık sadece oyunlardaki müziklere mahkum olmak zorunda kalmayacak, Spotify üstünden kendi müziklerinizi dinleyebileceksiniz. Bünyesinde 30 milyondan fazla şarkı bulunan Spotify’ın oyunculara büyük bir müzik kütüphanesi sunduğunu varsayarsak, bu işbirliğinden hem oyuncular, hem PlayStation hem de Spotify oldukça karlı çıkacak gibi gözüküyor.

Spotify’ın uygulamasının PlayStation’larınıza kesin giriş tarihi açıklanmamış olsa da, Spotify bekleme listesi için Türkçe sayfasını da yayına aldığını son olarak belirtelim.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2015/01/29/spotif...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0