Görüş Bildir
Haberler
Spor Camiası Saldırıyı Kınadı

Spor Camiası Saldırıyı Kınadı

Enver K.
04.04.2015 - 23:35

Türkiye Futbol Federasyonu Kınama Mesajı

Bu akşam oynanan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının ertesinde Fenerbahçe kafilesine yönelik saldırıyı şiddetle kınıyor, tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun diyor, saldırıda yararlanan araç şoförüne acil şifalar diliyoruz.

Bu saldırıyı sadece güzide bir kulübümüze değil Türk futboluna yapılmış bir saldırı olarak addediyor ve sorumluların yakalanıp bir an önce hakettikleri cezayı almaları için Türkiye Futbol Federasyonu olarak olayın takipçisi olacağımızı beyan ediyoruz.

Bu vesileyle tüm futbol camiasına,  medyaya ve özellikle de yöneticilerimize, futbol ortamını geren, şiddeti kışkırtan beyanatlarından uzak durmaları ve tam bir sorumluluk bilinciyle hareket etmeleri gereğini bir kez daha önemle hatırlatmak istiyoruz.

Türkiye Futbol Federasyonu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Basketbol Federasyonu Kınama Mesajı

Türkiye Basketbol Federasyonu, Fenerbahçe Futbol Takımı'nı taşıyan otobüse Rize-Trabzon yolunda yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

Federasyondan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Çaykur Rizespor deplasmanından dönmekte olan Fenerbahçe kafilesinin içinde bulunduğu otobüse yapılan, spor ve insanlıkla bağdaşmayan çirkin saldırıyı esefle kınıyoruz. Büyük üzüntü verici olayın takipçisi olarak güvenlik güçlerimizin olayın sorumlularını en kısa sürede adaletin önüne çıkaracaklarına olan inancımız tamdır. Sporun her dalında bir daha böyle olayların yaşanmamasını diler ve Fenerbahçe Kulübü'ne ve yaralanan otobüs şoförüne 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiriz.'

Trabzonspor Kınama Mesajı

Trabzonspor Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Fenerbahçe'ye yapılan saldırıyı kınadı.

Bordo-Mavili kulübün bildirisinde şu ifadelere yer verildi;

'Çaykur Rizespor maçı sonrası Trabzon Havalimanına dönerken Sürmene istikametinde Fenerbahçe kafilesinin içinde bulunduğu otobüse yapılan, spor ve insanlıkla bağdaşmayan çirkin ve ahlaksız saldırıyı esefle kınıyoruz. Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun diyor, saldırıda yaralanan otobüs şoförüne acil şifalar diliyoruz. Bu saldırıyı yapanların biran önce emniyet güçlerimiz tarafından bulunup, adalete teslim edilmesini bekliyoruz.'

Beşiktaş Kınama Mesajı

Çaykur Rizespor deplasmanından dönmekte olan Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcularını ve teknik heyetini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyı esefle kınıyoruz.

Saldırıda yaralanan otobüs şoförüne acil şifalar dilerken, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne, futbolculara ve teknik heyete geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Beşiktaş JK

Galatasaray Kınama Mesajı

Büyük Geçmiş Olsun

Fenerbahçe Spor Kulübü futbol takımını taşıyan otobüsüne, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıda bulunmasını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Menfur saldırı esnasında yaralaman takım otobüsü şoförüne acil şifalar diliyoruz.

Güvenlik güçlerimizin  bu büyük üzüntü verici olayın takipçisi olarak sorumluları en kısa sürede adaletin önüne çıkaracaklarına olan inancımız tamdır.

Fenerbahçe Camiasına büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Çaykur Rizespor Kınama Mesajı

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı sonrası Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırının ardından Çaykur Rizespor, kulüp resmi sitesinden saldırıyı kınadı. İşte Çaykur Rizespor'un saldırı ile ilgili kınama yazısı;

Maç sonrası havaalanına dönerken Sürmene yakınlarında Fenerbahçe kafilesi otobüsüne yapılan silahlı saldırıyı kınıyor ve kabul edilemez buluyoruz.

Saldırıda yaralanan otobüs şoförüne acil şifalar diliyoruz.

Çaykur Rizespor Kulübü

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mersin İdman Yurdu Kınama Mesajı

Fenerbahçe Spor Kulübüne kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan silahlı saldırıyı Mersin İdman Yurdu SK olarak şiddetle ve esefle kınıyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübüne geçmiş olsun diler, takım şoförüne acil şifalar dileriz.    

Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı

Gaziantepspor Kınama Mesajı

Çaykur Rizespor maçı sonrası Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcularını ve teknik heyetini taşıyan otobüse yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum.

Fenerbahçe Camiasına, Yöneticilerine, Futbolculara ve Teknik Heyete geçmiş olsun dileklerimi iletir, saldırıda yaralanan otobüs şoförüne acil şifalar dilerim.

 İbrahim Kızıl, Gaziantepspor Kulübü Başkanı

Bursaspor Kınama Mesajı

Saldırıda yaralanan otobüs şoförüne acil şifalar, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne, futbolculara ve teknik heyetine geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Bursaspor Kulübü

Başakşehirspor Kınama Mesajı

Fenerbahçe Futbol Takımını taşımakta olan otobüse yapılan hain saldırıyı kınıyor, yaralanan ulaştırma görevlisine acil şifalar diliyoruz. Tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ

Balıkesirspor Kınama Mesajı

Çaykur Rizespor deplasmanından dönmekte olan Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcularını ve teknik heyetini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyı esefle kınıyoruz. Saldırıda yaralanan otobüs şoförüne acil şifalar dilerken, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne, futbolculara ve teknik heyete geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Balıkesirspor Yönetim Kurulu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gençlerbirliği Kınama Mesajı

Dün akşam oynanan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı dönüşünde Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.Başta yaralanan araç şoförü olmak üzere tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun diyoruz.

Hep birlikte, bundan sonra böyle bir olay yaşanmaması için çaba sarf etmeli ve kötü sonuçların önüne geçmeliyiz. Umuyoruz ki saldırgan kişi ya da kişiler en kısa sürede yakalanır ve böyle bir olay ile bundan sonra hiçbir zaman karşılaşmayız.

Tekrar yaralanan araç şoförüne ve Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun diyoruz.

Konyaspor Kınama Mesajı

Ç.Rizespor ile oynanan karşılaşma sonrası Trabzon’a seyir halinde olan Fenerbahçe futbol takımını taşıyan otobüse silahla yapılan menfur saldırıyı kınıyor ve Fenerbahçe Kulübü’ne, teknik heyetine ve oyuncularına geçmiş olsun derken, yaralanan otobüs şoförüne de acil şifalar diliyoruz.

Sadece Fenerbahçe Kulübü’ne değil Türk futboluna yapılan bu menfur saldırının ardından TARAFLARI ve TARAFTARLARI bundan sonra daha aklı selim davranmaya davet ediyoruz.

TORKU KONYASPOR KULÜBÜ

Kasımpaşa Kınama Mesajı

Fenerbahçe Spor Kulübü futbol takımını taşıyan otobüsüne, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıda bulunmasını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Saldırıda yaralanan otobüs şoförüne acil şifalar dilerken, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne, futbolculara ve teknik heyete geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. Yönetim Kurulu

Akhisarspor Kınama Mesajı

Rizespor maçından dönen Feberbahçe futbol takımına yapilan provakatif silahlı saldırıyı kınıyoruz..Kafileye geçmis olsun dileklerimizi sunarken saldırıda yaralanan söfor kardesimize Allahtan acil şifalar diliyoruz.Sporda bütün kulüpler ve camialar kardeştir.

Akhisarspor Yönetim Kurulu

Karabükspor Kınama Mesajı

04.04.2015 gecesi Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcularını ve teknik heyetini taşıyan otobüse yönelik gerçekleşen silahlı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Fenerbahçe Kulübü sporcu, teknik heyet ve yöneticilerine geçmiş olsun diyor, olayda yaralanan otobüs şöförüne acil şifalar diliyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0