Görüş Bildir
Haberler
Soylu: 'Hadi ve Süleyman Özışık Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacağım'

etiket Soylu: 'Hadi ve Süleyman Özışık Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacağım'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteciler Hadi Özışık ve Süleyman Özışık'ı Sedat Peker ile birlikte kendisine kumpas kurmakla suçladı. Soylu, Özışık kardeşler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci Hadi Özışık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile suç örgütü lideri Sedat Peker arasında 'arabuluculuk' yaptığı iddiasını kesin bir dille yalanladı. Bunun üstüne Sedat Peker, Özışık ile yaptığı görüşmelerin video kaydını paylaştı. Videoda Hadi Özışık, Süleyman Soylu ile görüşenin kendisi değil kardeşi Süleyman Özışık olduğunu söylüyor.

"Bana kumpas kuruldu"

"Bana kumpas kuruldu"

Yaşanan bu gelişmelerin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, SuperHaber'e konuştu. Hadi Özışık ile Süleyman Özışık kardeşleri tanıdığını belirten Soylu, 'Yıllardır birlikte teşrik-i mesaide bulunduğumuz arkadaşlar bunlar, şaşkınım.' dedi.

Sedat Peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen İçişleri Bakanı, kendisiyle gerçekleştirildiği öne sürülen 'arabuluculuk' ziyaretinin hiç yaşanmadığını belirtti. 

Soylu iddiaya ilişkin, 'Süleyman Özışık ile en son geçen yıl haziran ayında görüştüm, yakın zamanda Süleyman Özışık ile temasımız olmadı' dedi. 

Kendisine bir kumpas kurulduğunu da söyleyen Soylu 'Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular. Yarın sabah Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım' açıklamasını yaptı. Soylu, ayrıca  PKK ille terör örgütleri ve çeteler ile bu kadar mücadele veriyoruz, keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim' dedi.

Ayrıca bakınız

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
346
70
45
7
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Bakanım kandırıldınız mı? 20 yıldır size yatırım yapıyorlarmış takke düşmüş kel görünmüş öyle diyolay. Bir kez olsun terörden bağımsız cümle kurun.

Art Ankara

Kuramadı :)

Musty Bal

hiçbirşeyi beceremeyen bi devlet başımızda kaç yıldır .. ülkenin yarısının mal oldugunun kanıtı resmen ..

Ercan

hadi ve süleyman bros an itibarıyla tarihe karışmış bulunmaktalar..artık sedat peker dahil pelikancılar dahil dostları kalmadı..mehmet ağara da hakaret etti ... Devamını Gör