Görüş Bildir
Haberler
Soylu'dan 'Yangın Paylaşımları' Açıklaması: '3246 İçerik Tespit Ettik, 172'sine İşlem Gerçekleştirildi'

etiket Soylu'dan 'Yangın Paylaşımları' Açıklaması: '3246 İçerik Tespit Ettik, 172'sine İşlem Gerçekleştirildi'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, orman yangınlarına yönelik sosyal medya paylaşımlarına ilişkin olarak 'Sosyal medya üzerinden boş durmayanlar var tabii. Şu ana kadar 3 bin 246 içerik tespit ettik. Bunların da 172'sine işlem gerçekleştirildi' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'deki orman yangınlarına yönelik verdiği bilgide,  '552 kişi yangından etkilenerek hastanelere müracaat etmiştir. Şu anda 22 kişinin kimisinin müşahedesi kimisinin de yatarak tedavisi devam etmektedir' dedi.

Sosyal medyada bazı hesaplara yönelik incelemelerin başlatıldığını duyuran Bakan Soylu, 'Sosyal medya üzerinden boş durmayanlar var tabii. Şu ana kadar 3 bin 246 içerik tespit ettik. Bunların da 172'sine işlem gerçekleştirildi' diye konuştu.

'20 milyon liralık yardım gönderildi'

'20 milyon liralık yardım gönderildi'

Yangın bölgesine 20 milyon liralık yardım gönderildiğini açıklayan Soylu, 'Hem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hem de AFAD toplam buraya 20 milyon liralık bir yardım göndermiştir' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
218
181
20
6
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Tüm amaçları hedef saptırmak... .... Konuyu dağıtmak.... ..... İlgiyi başka yöne çekmek.... ..... Boşbakan... .... 🤪😡😠

Bozkurt

AKPutperestler yangının terör saldırısı olduğunu söylüyor ve halka yakın medya organlarında terör saldırısı olduğu yönünde haber olmadığını iddia edip şebekl... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

elde avuçta ne varsa satıp parasını bi güzel yiyorlar, halkın cebine göz dikiyorlar sonra onu da hiç ediyorlar, sonra doğal kaynaklara geliyorlar sıra onu da... Devamını Gör