Görüş Bildir
Haberler
Soylu'dan 'İsrailli Çift' Açıklaması: 'Cumhurbaşkanımızın Evine Yoğunlaşmışlar'

Soylu'dan 'İsrailli Çift' Açıklaması: 'Cumhurbaşkanımızın Evine Yoğunlaşmışlar'

Ulaş
16.11.2021 - 15:15

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin fotoğrafları iddiasıyla tutuklanan İsrailli çiftle ilgili 'Sayın Cumhurbaşkanımızın konutunu, ikametini çekmişler. Bununla da yetinmemişler aynı zamanda buraya yoğunlaşmışlar' dedi. 

Soylu, tutuklanan çiftle ilgili 'casusluk' değerlendirmesi olduğunu belirtip 'Mahkemeler ilerleyen süreçte kendi kararlarını vereceklerdir' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üsküdar'daki Çamlıca Kulesi'nden AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konutunun fotoğraflarını çektikleri iddiasıyla gözaltına alınan İsrail uyruklu çiftin de aralarında bulunduğu 3 şüphelinin 'siyasal ve askeri casusluk' suçundan tutuklandığının hatırlatılması üzerine ise Soylu, şu değerlendirmede bulundu:

'Orada birtakım çekimler yaparken Sayın Cumhurbaşkanımızın konutunu, ikametini de çekmişler. Sadece bununla da yetinmemişler aynı zamanda buraya yoğunlaşmışlar, bununla da yetinmemişler aynı zamanda işaretlemişler. Bunu orada gören güvenlik unsurları meseleye müdahale ettiler. İş, mesele, eldeki bilgilerle savcılıklara intikal etti. Burada da savcılıklar kanun, hukuk çerçevesinde bir değerlendirme ortaya koydular, tutuklama gerçekleşti. Bundan sonrası mahkeme safahatıdır. 'Siyasal ve askeri casusluk' suçu diyebileceğimiz bir değerlendirme var. Mahkemeler ilerleyen süreçte kendi kararlarını vereceklerdir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
8
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Siz kararı vermişsiniz zaten mahkemeyle ne uğraşıyorsunuz daha?

SEMİR DÖNDER

Yeni mağduriyet yükleniyor...

Doom Guy

Durduramıyorlar değil mi bizi? O kadar güçlendi ki Türkiye, korkuyorlar Türkiye'den. O yüzden İsrail ajanlarını gönderip, ayağını kaydırmaya çalışıyor reisin.

Erdem Gönel

Neden bizden korksunlar?