Görüş Bildir
Haberler
Sow: 'Ancak Avrupa'nın Büyük Kulüpleri İsterse Gidebilirim'

Sow: 'Ancak Avrupa'nın Büyük Kulüpleri İsterse Gidebilirim'

Caner
27.07.2014 - 10:19
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Benim İçin Henüz Erken

Fenerbahçe’nin Senegalli yıldızı, Arap ülkelerinden gelen cazip tekliflere rağmen kariyeri ve yaşı açısından böyle bir adım atmanın erken olacağını belirtti. Sow’un, yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Burada mutluyum. Ancak Avrupa’nın büyük kulüplerinden biri beni isterse o zaman gidebilirim” dediği öğrenildi.

Fenerbahçe’de son dönemlerde en çok merak edilen olay Moussa Sow’un takımdan gidip gitmeyeceği... Bu konuda her gün yeni bir iddia ortaya atılırken, Senegalli yıldızın takımdan ayrılmaya şu an için sıcak bakmadığı öğrenildi.

Arap kulüplerinin uzun süredir yakın takibinde olan Moussa Sow’un, kendisine gelen astronomik teklifleri geri çevirdiği belirtildi. Birçok Arap takımının resmi teklif getirdiği golcü futbolcu, futbol hayatını sarı-lacivertli takımda sürdürmek istiyor.

28 yaşındaki yıldız oyuncunun şu an Arap takımlarına gitmesinin kariyeri için doğru bir tercih olmayacağını düşündüğü, astronomik rakamlara rağmen böyle bir adım atmayacağını menajerine resmen ilettiği kaydedildi.

Fenerbahçe Yönetimi’ne 13 milyon euroya varan önerilerin geldiği, ancak Sow’un takımda kalmak istemesi nedeniyle sarı-lacivertli kulübün hiçbir takımla pazarlık masasına oturmadığı öğrenildi.

YANAL KARŞI

Senegalli oyuncunun, yöneticilerle yaptığı durum değerlendirmesinde, “Burada mutluyum. Ancak Avrupa’nın büyük kulüplerinden biri beni isterse o zaman gidebilirim” dediği belirlendi. Bu görüşmenin ardından da Sow’un transferi rafa kaldırıldı. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da sezona bir hayli arzulu ve istekli hazırlanan Sow’un takımdan ayrılmasına sıcak bakmadığı ifade edildi.

Fenerbahçe’ye 2011-12 sezonunun devre arasında transfer edilen Moussa Sow, 2.5 sezonda toplam 73 resmi maçta forma giydi. Senegalli futbolcu, bu sürede rakip filelere 37 gol bıraktı.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/-benim-ici...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0