Görüş Bildir
Haberler
Şota'dan Erkan Zengin'e: "Ibrahimovic'i Getir"

Şota'dan Erkan Zengin'e: "Ibrahimovic'i Getir"

Enver K.
19.07.2015 - 11:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor'un, yurt dışı ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında geldiği Almanya'nın Trier kentinde ilk çalışmalarına yine teknik direktör Şota Arveladze'nin esprileri damga vurdu.

Bordo-mavili takımda 1995-96 sezonunda 25 gol ile gol krallığı başarısı yaşayan ve 18 yıl sonra teknik adam olarak eski yuvasına dönen Gürcü teknik adamın, Hollanda'da gerçekleştirilen 11 günlük kamp çalışmalarında futbolcularıyla olumlu diyalogları ve takıma yaptığı pozitif katkı, Almanya kampında da sürüyor.

Trabzon'dan 4 saatlik yolculuğun ardından önce Lüksemburg'a ardından da kara yoluyla Almanya'nın Trier kentine gelen bordo-mavili takımın buradaki ilk çalışmalarında teknik direktör Arveladze, oyuncularının yorgunluğunu adeta esprileriyle alıyor.

Zaman zaman yaşadığı ilginç diyalogları tüm takıma anlatan Arveladze'nin, özellikle Erkan Zengin ile arasında geçen bir konuşmayı anlatması bordo-mavili futbolcuları ve basın mensuplarını güldürdü.

Gürcü teknik adam, pasaportu kaybolduğu için Almanya kampına gelemeyen ve ülkesi İsveç'e yeni pasaport için gitmek zorunda kalan Erkan'ın giderken kendisinden ne istediğini sorduğunu belirtti.

Arveladze'nin, 'Erkan bana, İsveç'ten gelirken ne istediğimi sordu. Ben de ona 'orada en meşhur İbrahimovic onu getir. Orada ceviz yok' dedim' şeklindeki sözleri herkesi güldürdü.

Salih Dursun şaşkınlığı

Arveladze, idmanın son bölümünde de bazı futbolcularından şut çekerek, direğe isabet ettirmelerini ve belli sayıya ulaşanın da idmanı tamamlayacağını söyledi. Şota Arveladze'nin de katıldığı bu çalışmada teknik kapasitesi çok daha yüksek oyuncuların arasında Salih Dursun'un birinci olması Gürcü çalıştırıcı ve kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma'yı şaşırttı.

Saha kenarında Hurma'ya doğru gelen Arveladze, 'Süleyman ağabey, Salih birinci oldu. Gazetecilere hemen bir açıklama yapalım. Biz, UEFA'da mücadele etmeyi bırakalım' dedi.

Hurma'da şaşkınlığını gizlemeyerek, 'Salih, yarım saat önce buraya geldi. Dedim 'Salih ne oldu, sakatlandın mı?'. O da bana 'Yok ağabey ne sakatlanması, ben birinci oldum, idmanı tamamladım' dedi' ifadesini kullandı.

Takım arkadaşları da bu sözler nedeniyle Salih'e takıldı.

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0