Görüş Bildir
Haberler
Şota: "Bu Oyun Puanı Hak Etmişti"

Şota: "Bu Oyun Puanı Hak Etmişti"

Fatih
31.10.2014 - 22:29

Şota: "Bu Oyun Puanı Hak Etmişti"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze son dakikada golüyle 2-1 kaybedilen Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Skordan memnun olmadığını dile getiren Gürcü teknik direktör 'Mağlup olduk. İyi başladık maça. 24-25 dakika şut attırmadık. Sanırım maç boyu iki korner oldu. İkinci yarıda 60-70 arası oyunu biraz bıraktık. Galatasaray top kullanma şansı buldu. İkinci forveti oyuna sokunca Umut da etkili oldu.' şeklinde konuştu.

Oynanılan oyunun en azından bir puanı hak ettiğinin altını çizen Şota 'Burada bu oyunla puan almamız gerekiyordu. Oyundan 3-4 dakika kopabilirsiniz ama burada 10-15 dakika oyundan düşemezsiniz. Chejdou da hava toplarında çok iyi bir oyuncu. Kaliteli bir vuruş yaptı.' ifadelerini kullandı.

Kasımpaşalı oyuncu Orhan Şam da maçın kendileri adına güzel başladığını belirterek 'Her şey istediğimiz gibi başladı. Golü de bulduk. Çok iyi mücadele ettik. İkinci yarıda biraz geriye çekilince golü yedik. Sanırım ofsaytmış. İtiraz da ettik ama yapacak bir şey yok. Galatasaray'ın ilk golden başka pozisyonu yok. İkinci gol duran toptan. İkinci golü bulsaydık maç çok farklı bir yere gelebilirdi.' sözlerine yer verdi.

Maçın hakemlerine de göndermede bulunan Kasımpaşalı oyuncu '90 dakika emek veriyoruz. Ancak hakemlerimiz de biraz daha dikkatli olursa sevinirim. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.' dedi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0