Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyayı Ne Kadar Sallıyorsun?

Sosyal Medyayı Ne Kadar Sallıyorsun?

Vodafone
27.01.2017 - 12:38

Bu testi sosyal medya konusunda doçentliğini almış olanlar geçebilecek sadece...

1. Hadi başlayalım: Twitter'da viral olan şu kalıp cümlelerden hangisi daha yeni, daha günceldir?

2. Kanala düşen dayı videosunu biliyorsundur, zaten bilmiyorsan bu testte işin ne?! Şaka bi yana hadi şu boşluğu tamamla!

3. Şimdi başka bir efsane dayı sorusu. Hunharca gülen dayının şu cümlesini tamamla:

4. Biraz da kısaltma soralım hadi! LOL ne demektir?

5. İnternetin ilk kısaltmalarından efsaneler efsanesi ASL nedir peki?

6. DM'den ince ince yürünen hatun kişiye şu emojilerden hangisi gönderilmez; gönderilmesi, görüşmeleri sekteye uğratır?

7. Pekiii, Instagram'da şu paylaşımları yapan bir kişi, aleni bir biçimde karşı cins üzerinde prim yapmaya çalışıyordur?

8. Bir de Snapchat'e girelim. Diyelim ki hoşlandığın kişi bir fotoğrafını gönderdi. O kadar tatlı çıkmış ki screenshot almak istiyorsun fakat screenshot alınca karşı tarafa bildirim gidecek. Ne yaparsın?

9. Yine bugünlerdeyiz... Şu videolardan hangisi daha yenidir?

10. Son olarak... Facebook profil fotosunun veya bir postun altına yapılan şu yorumlardan hangisini 50 yaş ve üzeri bir kişinin yapması daha olasıdır?

Sosyal Medya Bir Disco'ysa Oranın Kralı/Kraliçesi Sensin!

Ohohoh Kingo Disco hoşgeldin, şeref getirdin. Yani sana ne diyebiliriz bilemiyoruz Altan?! Bu testi sallayıp bir kenara attın, dönüp ardına bakmadın bile. Buralar Dutluk'ken bile sen vardın ya da hafızan mı çok iyi bilemedik. Sadece sosyal medya tarihi mi?! Stalkların Efendisi: Kız Whatsapp Grubunun Dönüşü ile Oscar neyin de bırakmadın ortalıkta. Ama şimdi sana bi şey diyelim mi: Bu testteki başarınla Dünya siyasetinde kartlar yeniden dağıtılır bizden demesi. Neyse yeterince dikkatini çektiysek asıl diyeceğimize geliyoruz: Şimdi belli ki sen Sosyal Medya'yla yatıp onunla kalkıyorsun. Tabii ki buna ne kota dayanır ne de bi şey. Ama senin kedi canın sağolsun be, olsun olsun gençlikte olur böyle şeyler. Şimdi napıyorsun biliyor musun: Vodafone FreeZone’a geliyorsun; indiriyorsun Vodafone Yanımda uygulamasını, internetin bitince telefonu sallıyorsun, tarifendeki kadar interneti 10TL’ye aynen geri dolduruyorsun.  Nasıl mı? Tıkla hadi.

Hll Spr Dvm!..

Hll Spr Dvm!..

Bu testteki performansından etkilenmedik desek yalan olur şimdi. Yok yok bildiğin etkilendik. Hatta o kadar etkilendik ki Whatsapp'ın yüzde 25 hissesini sana vermeyi düşünüyoruz. Yarın Zucker'le konuş, de ki böyle böyle; paranı bırakma oralarda. Asıl diyeceğimizse şu: Belli ki Sosyal Medya'da aktifsin; aynı anda Insta'dan 20-25 like atma, Whatsapp'tan 3 gruba aynı anda cevap yazma, 2 Tweet atma ve 1 de telefon görüşme işlemlerini başarıyla gerçekleştirebiliyorsun. Ama buna kota falan dayanır mı?! Düşünsene ayın ortasında en mühim gıybeti alırken, dünyayla bağlantın gidiyor, skandal. Sana nacizane tavsiyemiz sallaman yönünde olacaktır. 'Ne diyorsun lan değişik?!' demeden önce hemen açıklıyoruz bunu: Şimdi sen Vodafone FreeZone’a geliyorsun; indiriyorsun Vodafone Yanımda uygulamasını, internetin bitince telefonu sallıyorsun, tarifendeki kadar interneti 10TL’ye aynen geri dolduruyorsun.  Nasıl mı? Tıkla hadi.

Ooo İnternet Bağlatmışsın Hayırlı Olsun Kardeş!

Ooo hoşgeldin aramıza, ne zaman çıktın mağaradan? Rutubet falan vardır orada, zor koşullar anlayabiliyoruz seni. Şimdi sana bir sır vereceğiz, bak kimse bilmiyor: Facebook diye bi site var, ilkokul arkadaşlarını falan bulabiliyorsun orada, süper bi' yer. Sonra mesela Okuyom Ben Ya, Beyin Bedava falan çok komik videolar, gülerken sandalyeden düşersin o derece. Yani aslında arkadaşlarının arasında çok aşina olduğun muhabbetleri canlandırmak istedik, kabalık değildi amacımız :( Neyse şunu demek istiyoruz aslında, belli ki kotan gidiyor diye İnternet'e falan girmiyorsun sen; Sosyal Medya da çok uzak bir kavram sana. Amaan neyse salla gitsin. Yok yok laf olsun diye demiyoruz, cidden salla. Nasıl mı sallayacaksın. Hemen anlatalım: Vodafone FreeZone’a geliyorsun; indiriyorsun Vodafone Yanımda uygulamasını, internetin bitince telefonu sallıyorsun, tarifendeki kadar interneti 10TL’ye aynen geri dolduruyorsun.  Nasıl mı? Tıkla hadi.

Salla Dolsun Taşsın!

Salla Dolsun Taşsın!
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?