Görüş Bildir
Haberler
Savcılık İtiraz Etmişti: Mersin'de Çocuğu Tokatlayan Saldırgana Hapis Cezası

etiket Savcılık İtiraz Etmişti: Mersin'de Çocuğu Tokatlayan Saldırgana Hapis Cezası

Mersin’de dün akşam bir sitede yaşanan ve bir çocuğun sert bir şekilde tokatlandığı olayda çocuğu darp eden şahıs gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen N.K'ye sulh ceza hakimliğince ev hapsi cezası verildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı karara itiraz etti. Mahkemeden tutuklama kararı çıktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla ortaya çıktı. Hürriyet'ten Musa Kesler'in aktardığı bilgiye göre,olay dün gece Mersin, Mezitli’deki bir sitede yaşandı. Ürdün vatandaşı bir ailenin çocukları ile sitedeki çocuklar arasındaki tartışmaya aileler de müdahil oldu. İki taraftan annelerin arasındaki tartışma devam ederken 5 yaşındaki çocuk, aynı sitede yaşayan N.K adlı şahıs tarafından sert bir şekilde darp edildi.

İşte o görüntüler 📹

Ev hapsi cezası aldı, itiraz üzerine tutuklama çıktı

Ev hapsi cezası aldı, itiraz üzerine tutuklama çıktı

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, çocuklar arasında çıkan bir tartışma sonrası Ürdünlü 5 yaşındaki çocuğa tokat attığı ve babasını da darp ettiği iddiasıyla 'kasten yaralama' suçundan adliyeye sevk edilen şüpheli N.K.'ye 'ev hapsi' cezası verildi.

N.K. hakkında Mersin Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen 'ev hapsi' kararına, bu tedbirin yeterli olmadığını belirterek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından itiraz edildi.

İtirazı değerlendiren ilgili Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli N.K. hakkında 'tutuklamaya yönelik yakalama' kararı çıkardı. 'Ev hapsi'nde bulunan şüphelinin, bu karar sonrası tutuklanacağı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
490
163
41
18
10
10
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sezen Sivri

Hepiniz hastasiniz hangimiz çocukken kavga etmedik saç baş tekme tokat kavga ederdik cocukken çocuklar arasında kavga olur onlara anne baba örnek olur anne b... Devamını Gör

ulgoatsah

Ben hatırlamıyorum ama annem hep söyler .mahalleden bir çocuğa taş atmışım sanırım taş çocuğa değmiş . Bunu gören annesi hızla yanımıza gelip benim kolumu tu... Devamını Gör

ulgoatsah

Ellerin kökünden kırılsın. İnsan müsveddesi.

Kadir Kara

Olayı bilmiyorum. Haklı ya da haksız umurumda değil, o yaşta bir çocuğa öyle tokat atılmaz, kesinlikle atılmaz.