Görüş Bildir
Haberler
Sosyal medyada yoksa, bankada niye olsun? #EskiKöyeYeniAdet

Sosyal medyada yoksa, bankada niye olsun? #EskiKöyeYeniAdet

ING Türkiye
22.11.2013 - 23:16 Son Güncelleme: 23.11.2013 - 12:55

Dijital dünyadaki alışkanlıklarınızı hiç gözden geçirdiniz mi?

Facebook’ta mesaj atarken ücret ödediğiniz, Twitter’da başkalarının paylaşımları yüzünden sınırlandığınız ya da Youtube videoları izlerken videoyu önce indirip sonra izleyebileceğiniz bir dijital dünya hayal edebiliyor musunuz?

“Böyle şey olur mu ya? ”

“Hayatta Olmaz!” dediğinizi duyar gibiyiz.

Peki bankacılıkta bunları neden kabul ediyoruz?

Tam da bu yüzden, ezberbozan bir anlayışla ING Bank olarak #EskiKöyeYeniAdet getiriyoruz.

ING İhtiyaç Kredisi ile “Herkese Aynı Faiz Oranına SON” dedik; borcuna sadık müşterilerimizin kredi faiz oranlarını düşürdük. Tıpkı sosyal medyada sahte hesaplar nedeniyle kullanıcılara sınırlamaya getirilemeyeceği gibi... Sosyal medyada başkalarının yükünü taşımıyorsanız neden kredi alırken taşıyasınız?

ING Turuncu Hesap ile “Vade Beklemeye SON!” dedik; istediğiniz zaman paranızı çekip yatırabileceğiniz bir ürünü müşterilerimize sunduk. Tıpkı sosyal medyadan bir video izlerken, videoyu indirmeyi beklemeyeceğiniz gibi… Sosyal medyada video izlerken beklemiyorsanız neden vadedeki paranızı kullanmak istediğinizde bekleyesiniz?

ING Günlük Paket ile “Bankacılık Masraflarına SON” dedik; hesap işletim ücreti, EFT/Havale, kredi kartı aidatı ödemeyeceğiniz bir bankacılık paketi geliştirdik. Tıpkı sosyal medyada mesajlaşırken ücret ödemediğiniz gibi…

Her gün sosyal medyada mesaj atarken para ödemiyorsanız neden günlük bankacılık işlemlerine ödeyesiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın