Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyada Herkesi Şaşırtacak Yeni Dönem Başlıyor!

Sosyal Medyada Herkesi Şaşırtacak Yeni Dönem Başlıyor!

ING Türkiye
19.11.2013 - 22:25 Son Güncelleme: 19.11.2013 - 22:29

Henüz ismi açıklanmayan popüler sosyal medya ağlarından biri, kullanıcılarını oldukça şaşırtacak yeni bir karar aldı. Günde milyonlarca paylaşım yapıldığı için ilk başlarda mutlu olduklarını söyleyen ama paylaşımların içeriklerini inceledikçe büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını gizlemeyen sosyal medya şirketi genel müdürü 'Türkiye’de milyon tane paylaşımın %92.7'sinin #takipedenitakipederim, #HunharcaTakipleşiyoruz, #ÇılgınTakipBaşlasın ve türevlerinden ibaret olduğunu tespit ettiklerini' söyledi.

Ayrıca son dönemde hızla artan sahte hesaplar ve hakaret içeren paylaşımlar nedeniyle de sosyal ağların olumsuz etkilendiğini belirten CEO; bunun yanı sıra hızla yayılan içeriklerin fenomenlerin elinden çıktığına özellikle değindi. Bu nedenle 'sıradan kullanıcıların paylaşımları yerine içerik akışında fenomenlerin paylaşımlarına öncelik verileceği' açıklamasında bulunarak, test sürecinde tepkiyi ölçeceklerini açıkladı.

Sosyal medyayı ilgiyle takip eden kullanıcılar alınan bu kararı son derece şaşkınlıkla karşılayarak kendilerine yapılan bu haksızlığa #HaksızlığaİtirazEdeniTakipEderim etiketini kullanarak itiraz edeceklerini söylediler. Diğer yandan fenomenler de üzerlerinde büyük baskı hissettiklerini ama yine de mecrayı ayakta tutabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve kaliteyi daha da artırmak için ilgi çekici video, özlü söz ve burç paylaşımlarına ağırlık vereceklerini açıkladılar. 'Ölmeden Önce Okumanız Gereken 100 Tweetim' kitabını piyasaya çıkarmaya hazırlanan ozlusoztroloji hesabı da 'olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu. süper bir karar olmuş.' paylaşımında bulunarak karara destek verdi.

Şimdi gerek fenomenler, gerek diğer kullanıcılar sosyal medyanın nasıl şekilleneceğini ve getirilen yeni düzenin nasıl sonuçlar doğuracağını merakla bekliyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın