Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medya Kullanımına Göre Sana En Uygun Nicki Söylüyoruz!

Sosyal Medya Kullanımına Göre Sana En Uygun Nicki Söylüyoruz!

Yung Boş Ada
25.01.2019 - 14:37

Herhangi bir Sosyal medya platformunda hesabı olmayan neredeyse yoktur. Bu hesaplarda kimi zaman kendi adımızla kimi zaman anonim nicklerle var oluyoruz. Peki senin sosyal medya kullanımına göre senin nickin ne olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim

2. Gün içinde kaç saat sosyal medya platformlarında online oluyorsun?

3. Söyle bakalım, Azar'ı daha önce hiç duymuş muydun?

4. Twitter'da birisiyle ciddi bir tartışmaya girdiniz diyelim. Sana sürekli hakaret ediyor. Nasıl davranırdın?

5. Sosyal medyada hangi sıklıkla selfie paylaşırşın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki söyle bakalım. Snapchat'te hiç filtre kullanıp paylaştın mı?

6. Peki söyle bakalım. Snapchat'te hiç filtre kullanıp paylaştın mı?

7. Hiç kimseye flört amaçlı mesaj attın mı?

7. Hiç kimseye flört amaçlı mesaj attın mı?

8. Facebook'ta en çok ne paylaşırsın?

8. Facebook'ta en çok ne paylaşırsın?

9. Şimdi de tercihlerini soralım. Bu iki platformdan hangisini tercih edersin?

10. Peki ya bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kendine bir profil fotoğrafı seçsen hangisi olurdu?

Balpeteği!

Balpeteği!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Balpeteği olmalı! Çünkü sen baldan tatlısın. Prensesler kadar da narinsin. Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Balpeteği!

Dertli Baykuş!

Dertli Baykuş!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Dertli Baykuş olmalı! Çünkü bu dünya seni fazla üzüyor. İnsanların seni pek anladığı söylenemez. Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Dertli Baykuş!

Miss Depresif!

Miss Depresif!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Miss Depresif olmalı! Çünkü seni insanlar, ortamlar, bu hayat çok geriyor ve sosyal medya seni rahatlatıyor. Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Miss Depresif!

Fil böceği!

Fil böceği!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Fil böceği olmalı! Çünkü sevimli mi sevimli, tatlış mı tatlış bir insansın. Kalabalıklar arasında bu özelliğini asla kaybetmiyorsun.  Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Fil böceği!

Dodo!

Dodo!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Dodo olmalı! Dodo kuşunun nesli tükendi. Sen de Dodo kuşu gibi nesli tükenmiş güzellikte ve iyilikte bir insansın. Senin gibi insanlar keşke hep çevremizde olsa.. Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Dodo!

Breaking Bed!

Breaking Bed!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Breaking Bed olmalı!

Oblomov!

Oblomov!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Oblomov olmalı! Çünkü sen şahane bir insansın. Dürüstsün ve insanların iyiliğini istiyorsun. Biraz tembelsin. O kadar kusur kadı kızında da olur ;)  Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Oblomov.!

Aşk Böceği!

Aşk Böceği!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Aşk Böceği olmalı! Çünkü bu dünyaya aşık olmak ve aşık olunmak için gelmişsin. Çok aşığın var diyorlar..... Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Aşk böceği!

Nazar kuşu!

Nazar kuşu!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Nazar kuşu olmalı! O kadar ön plana çıkıyorsun ki insanların gözü üstünde kalıyor. Bu kadar sevimli bir insanı kem gözlere karşı her zaman koruma lazım ;) Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Nazar kuşu!

Bitmeyen Diyet!

Bitmeyen Diyet!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Bitmeyen Diyet olmalı! Çünkü sen yeme içme işlerine biraz kafayı takmış durumdasın. Ve bu diyetler hiç bitmiyor... Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Bitmeyen Diyet!

T for Tellioğlu!

T for Tellioğlu!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin T for Telloğlu olmalı!

Akustik!

Akustik!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Akustik olmalı!

Gamyükü!

Gamyükü!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Gamyükü olmalı! Sen tüm dertlerini içine atan ve onları büyüten bir yapıya sahipsin. Fırlat kurtul diyoruz!  Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Gamyükü!

Diklomat!

Diklomat!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Diklomat olmalı!

Tek dikiş!

Tek dikiş!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Tek dikiş olmalı! Sen son derece planlı programlı bir insansın. Eline aldığın işi tek seferde bitiriyorsun. Çünkü her zaman hazırlıklısın. Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Tek dikiş!

Kılcal Kulunç!

Kılcal Kulunç!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Kılcal Kulunç olmalı!

Robot El-Turki!

Robot El-Turki!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Robot El Turki olmalı! Çünkü sen adeta bir robot gibisin. Hayatın son derece programlı. Akıllıca işler yapıyorsun ve kararların her zaman rasyonel! Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Robot El Turki!

Beylerbeyi!

Beylerbeyi!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Beylerbeyi olmalı! Çünkü sen ortamların her zaman sözü dinlenen kişisisin! İnsanlar senin sözünü dinliyor. Bi beylik var sende. Bunu taçlandırmak lazım ;) Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Beylerbeyi!

D for Derdo!

D for Derdo!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin D for Derdo olmalı! Ah be dostum! Senin ne çok derdin var! Bu hayat sana çok acımasız davranmış. Bu dertler elbette bitecek ama umudunu hiç kaybetme! Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle D for Derdo!

Einstein El Turki!

Einstein El Turki!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Einstein El Turki olmalı! Çünkü senin sosyal medya kullanım tarzın zeki olduğunun ipuçlarını veriyor. Son derece rasyonel bir insansın.  Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Einstein El Turki!

Boz baykuş!

Boz baykuş!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Boz baykuş olmalı!

Deli Duvar!

Deli Duvar!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Deli Duvar olmalı! Çünkü sen çılgın ötesi bir insansın. sıradan insanlar gibi çalışmayan bir beynin var. E sıradışı olunca da insanlara göre DELİSİN. Ama aynen böyle devam deli duvar reis!!  Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Deli Duvar!

Miss Robot!

Miss Robot!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Miss Robot olmalı! Çünkü senin sosyal medya kullanım tarzın zeki olduğunun ipuçlarını veriyor. Son derece rasyonel bir insansın.  Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Miss Robot!

Erkeg Adam!

Erkeg Adam!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Erkeg Adam olmalı! Sen maço olarak adlandırdığımız erkeklerdensin. Halin keyfin çok yerinde. Hiç pişman değilsin.  Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Erkeg adam!

Mr. Depresif!

Mr. Depresif!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Mr. Depresif olmalı! Çünkü seni insanlar, ortamlar, bu hayat çok geriyor ve sosyal medya seni rahatlatıyor. Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Mr Depresif!

Deli Balta!

Deli Balta!

Verdiğin cevaplara göre senin nickin Deli Balta olmalı! Çünkü sen çılgın ötesi bir insansın. sıradan insanlar gibi çalışmayan bir beynin var. E sıradışı olunca da insanlara göre DELİSİN. Ama aynen böyle devam deli duvar reis!!  Sosyal medya kullanımına göre sana en uygun nick kesinlikle Deli Balta!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
119
83
57
15
15
15
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Leyla Güven

Fil böceği ?

Pasif Kullanıcı

Oblomov! Verdiğin cevaplara göre senin nickin Oblomov olmalı! Çünkü sen şahane bir insansın. Dürüstsün ve insanların iyiliğini istiyorsun. Biraz tembelsin. ... Devamını Gör

axaxna

bal peteği 🙄