Görüş Bildir
Haberler
"Sorun Ne Çobanda Ne Oyda"

"Sorun Ne Çobanda Ne Oyda"

Fatih UZUN
15.03.2014 - 17:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sorun Ne Çobanda Ne Oyda

Yıllar önce 'Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?' diye sorarak yeni bir polemik başlatan Aysun Kayacı, dağdaki çobana takmış durumda. Kayacı, son olarak 'Sorun ne çobanda ne oyda' dedi.

Aysun Kayacı, Ak Parti'ye oy verenleri eleştirmek için ilginç bir kıyaslama yapmış, sonrasında da tepki yağmuruna tutulmuştu.

Kendisi vergi verdiği halde vergi vermeyenlerle oyunun eşit sayılmasına çok bozulan Aysun Kayacı, 'Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, 'dağdaki çoban'la benim oyum eşit mesela. Niye? Hiç vergisini vermeyen biriyle niye benim oyum eşit. O benim kadar duyarlı benim kadar sorumluluk sahibi bir şekilde yaklaşıyor mu acaba ' diye konuşmuştu. Bu sözler bir taraftan tepki toplarken diğer yandan da sonu gelmeyen geyik muhabbetlerine malzeme oldu.

Aysun Kayacı: Dağdaki çobanla benim oyum eşit değil

Aysun Kayacı, tepkiler üzerine herkesi, yanlış anlaşıldığına ikna etmeye çalışmıştı. Bu ilginç kıyaslama da zamanla unutuldu. Ancak Kayacı, Gezi sonrası başlayan sokak eylemlerini fırsat bilerek, bir 'dağdaki çoban' güzellemesi daha yaptı.

ensonhaber.com

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/aysun-kayac...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0