Görüş Bildir
Haberler
Sony'nin Yeni Mmo'su H1Z1 Duyuruldu!

Sony'nin Yeni Mmo'su H1Z1 Duyuruldu!

Onedio Medya
11.04.2014 - 16:50

Sony'nin Yeni Mmo'su H1Z1 Duyuruldu!

Sony ’nin bir süredir öncü haberlerini yaydığı, heyecanlanmamız için epey çaba sarfettiği büyük projesi sonunda aydınlatıldı; H1Z1 .

H1Z1 hayatta kalma mücadelesinin ana amaç olduğu, zombi lerle dolu bir dünyaya bizi rastgele olarak bırakıyor. Oyuncular birlikte çalışarak korunaklar oluşturup, silahlar yapabiliyor. Zombi istilası sırasında tek düşmanın zombiler olmadığını, diğer oyuncuların tehlike addediğini de söylemeden geçmeyelim.

Sony Online’ın baş şefi John Smedley tarafından yapılan açıklamaya göre oyun pek yakında oynanabilir halde olacak. Smedley’in altını çizdiğine göre bu oynanabilirlik “tam ve bütün” olacakmış. Yani ufukta alpha ya da beta duyurusu görünmüyor. ( Gelişmiş bir erken erişim olabilir gibi duruyor.) Bu da Sony’nin uzun süredir gizli bir şekilde bu proje üzerinde çalıştığına delalet.

Oyunda şimdiden crafting, toplayıcılık, silah, araç (hava taşımacılığı dahil) ve ekonomi sistemi olacağı biliniyor. Kimi kuralların sunucuya göre farklılık göstereceği MMO için asıl amaç “gerçek bir zombi istilası” deneyimi yaşatmakmış.

H1Z1 erken erişim esnasında 20$ civarında bir etiketle bekleniyor. Oyun tam sürümünde micro-transaction modelini benimseyecek. ForgeLight motoru ile yapılan oyun, oyuncuların kendi içeriklerini oluşturması için halka açık hale getirilecek.

En başta siz söylemeden ben söyleyeyim; evet Sony DayZ fikrini epey beğenmiş duruyor. Ama yapımın orijinal ve iddialı durduğu da aşikar.

Berkan Cesur, DayZ’de koşturduğu diyarlardan bildirdi.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/37035-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0