Görüş Bildir
Haberler
Sony'de İşler Yolunda Gitmiyor

Sony'de İşler Yolunda Gitmiyor

Caner
18.01.2015 - 14:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Japon teknoloji firması Sony'de işler pek iyi gitmiyor, yeni önlemler alınarak zarar boyutlarının azaltılması için uğraşılıyor.

Sony , daha evvel yaptığı bir açıklamayla Vaio bilgisayar bölümünü elden çıkaracağını ve artık bilgisayar pazarında yer almayacağını bildirmişti . Şimdilerde gelen bilgiler ise, firmanın televizyon pazarından da çekile bileceği , mobil bölümünü de yeniden düzenleyeceği yönünde. Eğer mobil tarafta yeni düzenlemeler neticesinde beklenen performans sağlanamazsa mobil bölümünün de kapatılması gündemde.

Ottawacitizen sitesinde yer alan habere göre Sony , Kanada'daki bütün mağazalarını kapatma kararı aldı ve bu da önümüzdeki 2 aylık süreçte gerçekleşecek. Bu kapanma sürecinin ardından toplamda kaç Sony çalışanının işine son verileceği açıklanmadı, ancak kapanmaların ardından Sony ürünleri satan diğer mağazalar ve Sony'nin online mağazası üzerinden müşterilere hizmet verilmeye devam edilecek.

Sony, bu tip hamleler gerçekleştirerek zarar boyutunu en aza indirmek istiyor demiştik. Önümüzdeki ayı itibarıyla sona erecek mali çeyrekte Sony'nin 1.9 milyar dolar zarar açıklaması bekleniyor.

teknolojioku

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Ku...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0