Görüş Bildir
Haberler
Aman Dikkat! Seks Sonrasında Partnerinize Kesinlikle Söylememeniz Gereken 13 Cümle

Aman Dikkat! Seks Sonrasında Partnerinize Kesinlikle Söylememeniz Gereken 13 Cümle

Borgen
09.12.2016 - 17:05

Seksten sonra 'İşini bitirdi, götünü döndü, yattı' insanlarından olmayın tabii ki ama bazı sözler de var ki onları zikretmezseniz çok daha iyi olur. Hem kalp kırmamak, hem atmosferi mahvetmemek hem de densizlik yapıp arayı bozmamak için bazı konularda dilinize hakim olmakta fayda var. Sözü uzatmadan güzel bir seksin tadını kaçıracak cümlelere bir bakalım. Sonra yok ben duymadım, bilmiyordum, neden böyle oldu demeyin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoşuna gitti mi?

Seks sonrası en çok sorulan sorulardan biri olmakla birlikte karşı tarafın hoşuna gidip gitmediğini hemen o esnada, bu kadar direkt bir şekilde sormak yerine bunu anlamaya çalışmanız daha iyi olacaktır.

2. Kaç kere orgazm oldun?

Çok mu önemli? Sekste sayılar en önemsiz kısımdır. Süre, boyut ve benzeri rakamlarla ifade edilen şeyleri kurcalayıp bunları faza önemsemek partnerinizde hoş bir intiba bırakmamanıza sebep olur.

3. Daha iyi bir seks yapmamıştım.

Bu cümleyi kurduğunuzda parterinizi onore etmiş olmaktan çok onu eski sevgililerinizle kıyasladığınızı hissettirmiş olursunuz ve kimse seks konusunda başkalarıyla karşılaştırılmak istemez. O esnada iyi seviştiği övgüsünden çok sizin eski seviştiğiniz kişileri aklınızdan geçirmiş olmanıza takılacaktır.

4. Devam edelim mi?

Akışına bırakın. Devam etmek istiyorsanız bile bunu bu şekilde sorarak ortamın havasını bozmayın. Devam etmek istiyorsanız partnerinizin de bunu isteyip istemediğini türlü şekillerde anlayabilirsiniz. Orası sizin yaratıcılığınıza kalmış.

5. Canın acımadı değil mi? 😎

Bunun altında bir kendini övme olduğunu partneriniz muhtemelen fark edecektir. 'Canın acıyor mu?' yeri geldiğinde mantıklı bir soru olabilir ama her şey bittikten sonra gelen bu soru penisinin büyüklüğüne dikkat çekmek isteyen bir erkeğin sözleridir ancak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Haydi biraz çabuk ol!

Seks aceleye gelmez. Siz işinizi bitirmiş olabilirsiniz ama partnerinize onun da artık bitirmesini söylemek modunun düşmesinden başka bir işe yaramayacaktır. Böylece hem havayı bozmuş, seksi bir görev gibi sunmuş hem de beklenen şeyi hızlandırmak yerine yavaşlatmış olursunuz.

7. Tahminimden iyisin.

Partneriniz 'Neden daha kötü olacağını tahmin etmiştin ki?' diye sorarsa cevap veremez, öylece kalırsınız. Tahminlerinizi kendinize saklayın mümkünse.

8. İstesem daha iyisini de yapabilirim 😉

'E yapsaydın. Tutan mı oldu seni?'  diye bir cevap alırsanız üzülmeyin sonra. Eğer performansınızdan memnun kalmadıysanız bunu farklı şekilde ifade edebilirsiniz. Böyle söyleyince hem inandırıcı olmuyor hem de o an o kişiyle seks yapmayı yeteri kadar istemediğiniz mesajını vermiş oluyorsunuz.

9. Beni seviyor musun?

Sizi sevip sevmemesinin yaptığınız seks ile pek alakası yoktur genelde. Bu sorunun altında yatan anlam aslında 'Hala beni seviyor musun?' olduğu için pek anlamlı değildir. Bu sorunun cevabını gerçekten merak ediyorsanız seksin hemen sonrasında yatakta sormak yerine çok daha farklı bir ortamda sorarsanız çok daha sağlıklı bir cevap alabilirsiniz.

10. Etraf da çok battı.

Batsın, temizlenir. O esnada bunu dile getirip de ortamı mahvetmenin ne anlamı var? O an için ne bunu düşünüp anınızı berbat edin ne de dile getirip karşınızdakinin kendini kötü hissetmesine sebep olun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ne düşünüyorsun?

Pek çok şey ya da hiçbir şey? O esnada partnerinizi darlamanın pek anlamı yok. Muhtemelen çok mühim ya da anlamlı bir şey düşünmüyordur zaten. Bu soruyu ısrarla sorarak seks sonrasındaki o güzel ve rahat atmosferi bozmak oldukça lüzumsuz. Merak etmeyin, çoğunlukla seks sonrası derin düşüncelere dalmış gibi duran birisi aslında beynini off konumuna almış durumdadır ve pek bir şey düşünecek halde değildir.

12. İyi miydim?

Övgü almak istiyorsanız bırakın bu kendiliğinden olsun. İyi olup olmadığınızı anlamak için alacağınız cevaptan çok görüp hissettikleriniz anlamlıdır. Ayrıca bu soru sizi bir anlığına partnerinizin gözünden de düşürebilir. Her şeyi biraz akışına bırakmakta fayda var.

13. Biz şimdi neyiz?

Seks sonrası sorulan soruların en birincisi budur herhalde. Seksten önce neyseniz hala osunuz. Bu genelde partneriniz tarafından ondan bazı beklentileriniz olduğu şeklinde algılanır ve sizden uzaklaşmaları ile sonuçlanabilir. İlişkinize kademe atlatmak için seksi kullanmayın. Ya da seks yapmak istiyorsanız illa ki bunun bir sonucu olmak zorundaymış gibi hissetmeyin. Biz şimdi neyiz? Siz şimdi sevişmiş iki insansınız. Geri kalanı için cevapları seks harici yerlerde aramakta fayda var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
478
172
146
57
54
31
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Sevgilime seks sonrası "pastırma, kopenhang, nasyonalizm" diyeceğim, kesin çok hosuna gider.

Pasif Kullanıcı

önce bi sevgili lazim tabii

Mami Demir

sexten sonra "hoşuna gitti mi?" diye sormayın sex sırasında "hoşuna gidiyor mu bebeğim" (Şahin K.) diye sorun :D :D :D

Nyan Cat

Ben seni sonra ararım ahajdjsfjkflkfgkhfkş