Görüş Bildir
Haberler
Sonbaharda aşk başkadır diyenler için bu sonbahar okunabilecek en iyi 5 aşk romanı

Sonbaharda aşk başkadır diyenler için bu sonbahar okunabilecek en iyi 5 aşk romanı

Soner Tan
07.10.2016 - 18:32

Soğuk Kahve-Ahmet Batman

Soğuk Kahve için; ''İronik ve mizahi olduğu kadar keskin bir dil. Belki de çoğumuzun gündelik hayatında olan konuları anlatırken sizi ters köşeden bir bakış açısına yatırıp golü ustalıkla atıyor. Hınzır bir zekânın ürünü olan cümleleri sizi gülerken duygulandıracak, çoğu zamansa hayretler içinde bırakacak.'' diyor diğer bir yazar Kahraman Tazeoğlu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vazgeçtim-Kahraman Tazeoğlu

Son yıllarda birçok romantik kitaba imza atan Kahraman Tazeoğlu, ''Vazgeçtim'' ile de bu sonbahar okuyabileceğiniz güzel kitaplardan birini sizlerle buluşturuyor.

Yüreğim Seni Çok Sevdi-Canan Tan

'Biliyorum, imkânsız aşk bu! Ama hükmedemiyorum kendime...' demişti Murat.

'Çünkü, Yüreğim Seni Çok Sevdi!..' Ardından da dizelere dökmüştü sevdasını.

'Yüreğim seni çok sevdi

o yürek talan

o yürek yangın yeri

o yürek seni istiyor

bir tek seni...'

Arka kapaktaki bu bölüm açıklama yapmaya gerek duymamak için yeterli değil mi? :)

Kırmızı Saçlı Kadın-Orhan Pamuk

Kırmızı Saçlı Kadın, nobel ödüllü yazarımız Orhan Pamuk'un sonbahar bitmeden okumanız gereken bir eseri. Öyle ki günümüz aşklarına inat, 30 yıl öncesinin İstanbul'unda yaşanan bir aşk hikayesini anlatıyor. 1980'li yılların aile ilişkilerini tarihi olaylarla bağdaştıran Pamuk bu kitabında, aşkı ve kıskançlığı da tam dozunda vermiş.

Tuzlu Suda Aşk-Cüneyt Karaöz

Çok ilginç bir kimyaya sahip olan Tuzlu Suda Aşk, Cüneyt Karaöz'ün ilk romanı. Bu kitapta genç yazar, aşkı çok farklı bir açıdan ele almış. Özgürlük tutkusuyla yoğrulan aşkın tanımı, deniz sevdasıyla kavruluyor. Hemen herkesin kendi aşk dünyasına uyarlayıp kendini karakterlerden birinin yerine koyabileceği bir kitap. Ayrıca, günümüz ilişkilerinin tüm yönlerini ve psikolojik ayrıntılarını bütün çıplaklığıyla gözler önüne sermiş bu roman. Yani kış gelmeden mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz Tuzlu Suda Aşk'ı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın