Görüş Bildir
Haberler
TV
Son Zamanların En Seksi 21 Yabancı Dizi Karakteri

Son Zamanların En Seksi 21 Yabancı Dizi Karakteri

Cosmic Latte
13.02.2014 - 23:26 Son Güncelleme: 13.02.2014 - 23:29

TV Sektörü izleyicisini nasıl ekrana bağlayacağını çok iyi biliyor! Bizim onlara sıra koymaya gönlümüz el vermedi.Bu yüzden buyrun,sırasız bir şekilde bakalım son zamanların gönlümüzü çalan yakışıklı ve güzelleri kimlermiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jon Snow - Game of Thrones

Meşhur 'You know nothing Jon Snow' un aslında bir şeyler bildiği ortaya çıktığından beri kendisinin hastasıyız.Bastard olabilir,ancak geleceği parlak ve henüz ölmedi. Daha ne olsun!

Niklaus Mikaelson - The Originals

Bilmem söylememe gerek var mı? İNGİLİZ AKSANI! O yamuk ve şeytani gülüş.Dünyanın en güçlü melezi,sarı saç ve sakallarına kurban.Öpülesi dudakları unutmamak lazım. (Caroline'dan sıra gelirse)

Alex Vause - Orange Is The New Black

İzleyenler iyi bilir, Alex'in kendine güvenini o gözlüğü düzeltişinde bile görebilirsiniz. Her ne kadar içten duygusal da olsa, o buz gibi ateşli bakışlar, upuzun bir boy ve boğuk ses. Görünüşe bakılırsa sadece erkekler değil,kadınlar bile karşı koyamıyor. (Evet diziyi izleyenler anladı.)

Daenerys Targaryen // Khaleesi - Game of Thrones

Kelimenin tam anlamıyla 'ateşli' öyle mecaz falan değil,tepesini attırdığınız an dragonlarını üstünüze salar.O doğuştan lider tavırlar,zorluklara göğüs gerişler,altın rengi saçlar, o zamanlara göre imkansızı gerçekleştirip erkeklere kafa tutmalar,koskoca Khal Drogo'yu dize getirip nicelerini madara etmeler..Evet yeterli sanırım.Khaleesi reyiz.

Oliver Queen - Arrow

Parasında gözümüz olduğundan değil de,sabahları trilyoner,geceleri şehri kurtaran baş döndürücü yakışıklı bir kahraman'a kim hayır diyebilir?Kuşkusuz, tişörtü yokken yaptığı work-outlar favori sahnelerimizden. Üstelik sağa sola oklar saplayan cengaverimizin aslında altın gibi bir kalbi var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Regina Mills // Evil Queen - Once Upon A Time

Ah kötü kalpli kraliçemiz! Kalbimizi söküp atıyor o mükemmel gardrobuyla! O nasıl güzel ve seksi bir moda anlayışıdır,gönüllerimize taht kurdun! 'Orta yaşlı taş' sevenlere birebir! Unutmayın,Regina sevdi mi önünde kimse duramaz, hemen bir iki büyü yapar ve sizi kurbağaya çevirir. Neden hep anti-hero dediğimiz karakterler bu kadar seksi olmak zorunda?

Katherine Pierce // Katerina Petrova - The Vampire Diaries

Diziyi izleyen beyler ve bayanlar bilir,Katherine ne isterse,onu elde eder! Manipülatif,güçlü,seksi bir vampirken şimdi yaptıklarıyla yüzleşmek zorunda kalan,insana dönüşmüş,aşık ama hala tehlikeli bir tanrıça! Komplolu,esrarengiz, topuklu ayakkabılarla tereddütsüz yürüyen kadınlar ve onların muhteşem zeytin tenli kahverengi gözleri... İşte biz buna ateşli deriz! Bulgar lokumunuz, afiyetle yiyiniz. O sizi yemezse tabi.

Daryl Dixon - The Walking Dead

Daryl'i 'serseri' sevenlere ayırdık. Kendisi arbaletiyle tam bir serseri zombi avcısı. Ama iyi bir kalbi olsa da, karşısındaki abisi bile olsa, asi ruhu doğru bildiğinden şaşmaz! Kolsuz tişörtlere devam Daryl!

Lady Kenna - Reign

Reign'i izleyenler bilir, İskoç kraliçesi Mary'nin 'Ladies in Waiting' denen lady grubundan bir Kenna'mız var ki,krallara layık! Nitekim kralın dikkatinden ve ellerinden kaçamayan Lady Kenna, saflığının kurbanı olmaya mahkum olsa da, o uzun boy,güzel dişler, dudaklar ve esmer ten vazgeçilmezimiz oldu bile,hastasıyız!

Stiles Stilinski - Teen Wolf

Sürekli arkanızı kollayan bir arkadaş, bebek suratlı, kemikli eller ve harika gamzeli gülüşlü, zeki ama biraz ukala, sadık bir aşık bay Stilinski. Hele bugünlerde spoiler alert gittikçe karanlıklaşan taraflarıyla görüyoruz Stiles'ı. Her hali kabulümüz,çekici ve şapşal Stiles'ımızın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Stefan & Damon Salvatore - The Vampire Diaries

Her ne kadar ben şahsen sonuna kadar Team Stefan olup, Damon'dan nefret etsem de, iki kardeşi ayırmak olmaz! Ayrıca Damon'ı oynayan aktör Ian Somerhalder'ın bebek gözlü tam bir erkek güzeli olduğunu unutmamak lazım. Salvatore vampir kardeşleri! Buna kim hayır diyebilir ki? Şu ana kadar hayatlarına giren kızlardan hiç biri sadece bir Salvatore'la yetinmedi. Biz neden yetinelim? Biri sarışın, zümrüt gözlü, insanları önemseyen, sivri dişli,sarkastik ve yerine göre tehlikeli olan (ripper) bir hero vampir, diğeri ise her daim tehlikeyi benimsemiş, kötü, bencil ama sevdi mi tam seven, anti-hero bir büyük kardeş. Hmm, Salvatore sandviç lütfen.

Captain Hook - Once Upon A Time

Kim diyebilirdi ki masal kitaplarında zaman zaman bir korku unsuru olan kaptan kanca bu kadar şeytani bir yakışıklılığa sahip olsun? O küpeler,inci gibi dişler, gözüne çektiği sürmeler (ah guyliner!) ve öhö öhöm deri kıyafetler içinden ortaya çıkan göğsü. Ayrıca İngiliz aksanından daha seksi bir şey varsa o da İrlanda aksanı! Çok yasa sevgili Korsanımız!

Spencer Hastings - Pretty Little Liars

Zeka, zeka, zeka. Zeka'dan bahsetmiş miydik? Spencer tam bir zeka küpü ve alışılmışın dışında olup, cici kıyafetlerle değil, maskülen tarzıyla öne çıkan, arkadaslarını her şeyden önde tutan bir takım kaptanı! Tam bir lider, ve egzotik tipli bir ateş parçası.

River Song - Doctor Who

Hello sweetie! Sevgili time lady'miz ve Doctor'umuzun karısı River, izleyenlerin de bildiği üzere Doctor'u zekasıyla alt edebilen, ve dominantlığıyla parmağında oynatan ender insanlardan. O kıvır kıvır sacları, bilmiş tavırları ve asla yakalayamayacağınız dinamikliğiyle, River Song listemizde yer almayı en çok hak eden seksilerden!

Derek Hale - Teen Wolf

media.tumblr.com

Emekli Alfa'mız Derek'in yüzü gülmeyeli çok uzun zaman oldu. Her ne kadar artık bir Alfa kurtadam olmasa da, her zaman çevresine ve şehrine yardım edecek olan, kötülüğe karşı savaşacak duyarlı bir koca bebek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Irene Adler - Sherlock

Ah, tehlikeli,sırları olan ve kırmızı rujlu kadınlara asla güvenmeyin. Bu kadın o kadar alımlı,gizemli ve çekici ki, aslan detektifimiz Sherlock bile duygularına yenik düştü.

Eric Northman - True Blood

Bize ordan yarım kilo Viking kökenli vampir lütfen. Üstelik espri anlayışı da bol olsun.

Cece Meyers - New Girl

Biri Hint güzelii mi dedi? Ne, üstelik bir de süper model mi? Allaaaah deriz ne diyeceğiz.

Sarah Manning - Orphan Black

Yine diziyi izleyenler hemen hatırlayacaktır, Sarah Manning'i oynayan aktris Tatiana Maslany dizide birden çok karakteri mükemmel bir başarıyla oynamakta ve hepsine ayrı bir hava katmaktadır. İşte bu karakterlerden en seksi ve en badass'i Sarah Manning!

Isaac Lahey - Teen Wolf

Sizi bilmiyoruz ama biz Isaac'e kurtadam yerine küçük golden retriever demeyi tercih ediyoruz. O kıvır kıvır saçlar, masmavi gözler ve bebek suratına aldanmayın, istedi mi oldukça ateşli saldırgan bir kurtadama dönüşebiliyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dean & Sam Winchester - Supernatural

Fazla söze gerek yok! Winchester BROS!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
47
28
13
8
8
8