Görüş Bildir
Haberler
TV
Son Yıllarda Beyinlerimizi Allak Bullak Etmeyi Başaran Esra Erol'da İzlediğimiz 16 İlginç Olay

Son Yıllarda Beyinlerimizi Allak Bullak Etmeyi Başaran Esra Erol'da İzlediğimiz 16 İlginç Olay

Aburoski
13.05.2021 - 11:27

Müge Anlı'dan sonra Esra Erol'da izlediğimiz olayları da topladım. Sizi bunlardan mahrum bırakır mıyım hiç? 😎

1. Evden kaçan eşini bulup boşanmak için Esra Erol'a katılan Mehmet Tunçbilek, eşinin karpuz almadığı için kendisine 1 kilo et pişiren Bayram isimli bir şahısla kaçtığını söylemişti.

2. Melahat ve Ramazan'ın hikayesi insana fenalık geçirtecek cinsten. Melahat eşini bulup boşanmak için programa katılmıştı ve bazı iddialarda bulunmuştu. Ramazan ortaya çıkınca çocuklarından DNA testi istemişti ve çocuklarının ikisi de kendinden çıkmamıştı.

3. Birgül Korkmaz kendisini üsteğmen olarak tanıtan Yunus Büyük tarafından dolandırıldığını söylemişti. Programda Yunus Büyük'ün aynı zamanda sadece Korkmaz'ı değil onlarca kadını dolandırdığı da ortaya çıkmıştı.

4. Bir anne ve baba oğullarının doktor olduğunu söyleyen Nehir isimli kadın tarafından kaçırıldığını söylemişti. Telefon bağlantılarıyla birlikte bu kişinin doktor olmadığı ve isminin Aynur olduğu ortaya çıkmıştı.

5. Gökhan, kayıp eşi Meryem'i aramak için programa katılmıştı. Bunun üzerine telefonla bağlanan Meryem, Gökhan'ın kendisine ve çocuklara şiddet uyguladığını ve Gökhan'ın kendisine zorla fuhuş yaptırdığını söylemişti.

6. Programa Iğdır'dan katılan Şaban Bey, eşi Ayfer'in son yıllarda değişik rüyalar gördüğünü, kendisine ve çevresine ikazlarda bulunduğunu; eğer onun dediği şekilde ibadet etmezlerse öleceklerini söylediğini aktarmıştı.

7. 19 yaşındaki Elif'in Facebook üzerinden tanışıp evlendiği eşinin kendisi doğum yaptıktan sonra Instagram canlı yayınında başka bir kadınla evlendiğini gördüğünü iddia etmişti.

8. 2019 yılında evini terk eden ve 1 yıl boyunca çocuklarını aramayan Zuhal Karadağ'ın 18 yıllık eşi Selahattin Karadağ, eşinin halasının oğluyla kaçtığı ortaya çıkmıştı. Açıklama yapan Zuhal, kaçtığı halasının oğlunun engelli eşinin de bu yasak aşkı onayladığını iddia etmişti.

9. 3 yıldır eşi tarafından yabancı bir kadınla aldatılan Meryem Tarım ilginç iddialarla Esra Erol'un kapısını çalmıştı. Meryem, eşi Ömer ve sevgilisi Feruza'nın Denizli'ye taşındığını, Ömer'in sevgilisiyle babasını evlendirdiğini anlatmıştı.

10. 20 yıllık evli 3 çocuk annesi Fadime Aldemir, çocuklarını bırakıp bir erkekle kaçmıştı ve giderken de 30 bin lira, 30 kilo yağ ve 5 kilo zeytini de beraberinde götürmüştü.

11. Nejla Çakmakoğlu'nun, eşiyle birlikte engelli kızını erkekle tanıştırarak kızlarını fuhuşa sürükleyip, birliktelik olduktan sonra da "Kızıma tecavüz ettin, cinsel istismarda bulundun!" diyerek insanlardan para istediği ortaya çıkmıştı.

12. Eşi kendisinden 28 yaş büyük olan komşusu Cengiz ile kaçan Ferdi, 6 aylık bebeğinin kendisinden olmadığını öğrenmişti. Ferdi'nin düştüğü durum hepimizi üzmüştü.

13. Fuhuş çetesinin eline düşen "Ailemden nefret ediyorum" diyerek başkalarında yaşamını sürdüren 19 yaşındaki Zeynep'in olayı da bir hayli değişik. Sonunda "Onlar iyi insanlar değil." diyerek her şeyi itiraf etmişti.

14. Sosyal medyadan tanıştığı Büşra isimli bir kadınla evlenen Aytaç, Mustafa Çelen isimli arkadaşı ile eşinin kaçtığını eşinin telefon istediğinde alacak durumu olmadığını söylediğinde intihara kalkıştığını da belirtmişti.

15. 18 yaşındaki Doğa Ali İhsan Düzgün isimli biriyle tanışmış ve haliyle fotoğraftaki yakışıklı arkadaşa aşık olmuş fakat görüştüklerinde Doğa hayatının şokunu yaşamış.

16. Mehmet Duman hem 17 yıllık eşi Hamide Duman'ı hem de kardeşinin eşi Hamide'yi aramak için Esra Erol'a katılmıştı. Bu iki elti de daha önceden beraber çalıştıkları yufkacı Muammer'in yanında ortaya çıkmıştı.

Bu içerik de ilginizi çekebilir;

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
15
11
7
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
darria

türk kadınının ne olduğunu anlamak istiyorsanız şu programlara bakın yeter. bunlara iyi niyet falan yok. kullanabildiğiniz kadar kullanın, sonra defedin gitsin

Pasif Kullanıcı

ohh çok güzel yapmış eline sağlık :D senin gibilere yetmez ama olsun :D

zevzenkof

Bu aslında Türkiye’nin nasıl yönetildiğinin meyveleri ve bunu da yandaş ekranlarında yayımlayıp gelinen son noktayı gösteriyor ne acıdır ki insanımız bunları... Devamını Gör

blake

lütfen ne yiyip içiyorsan yaz da hepimiz öğrenelim