Görüş Bildir
Haberler
Son Şampiyon Andy Murray Wimbledon’a Veda Etti

Son Şampiyon Andy Murray Wimbledon’a Veda Etti

Batuhan
03.07.2014 - 14:52 Son Güncelleme: 03.07.2014 - 16:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Wimbledon'da geçen senenin şampiyonu Andy Murray de turnuvaya veda etti. İskoç raket çeyrek finalde 11 numaralı seribaşı Grigor Dimitrov'a 3-0 mağlup oldu ve turnuvayı kapattı. Andy Murray'den önce turnuvanın favorilerinden Rafael Nadal da çeyrek finalde Wimbledon'a veda etmişti.

Sezonun üçüncü 'grand slam' tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkeklerin 11 numaralı seribaşı Grigor Dimitrov, son şampiyon Andy Murray'i 3-0 mağlup ederek kariyerinde ilk kez bir 'grand slam'de yarı finale yükseldi.

İngiltere kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William ile eşi Cambridge Düşesi Kate'in yanı sıraİngiliz aktör Hugh Grant'in de izlediği tek erkekler çeyrek finalinde, unvanını korumaya çalışan 3 numaralı seribaşı Andy Murray ile kariyerinde ikinci kez bir 'grand slam'de son 8'e kalan Grigor Dimitrov karşılaştı.

Bulgar raket, kötü bir servis performansı sergileyen Murray karşısında ilk seti 6-1 gibi farklı bir skorla kazandı. Tenisçilerin birer kez servis kırdığı ikinci setin sonucunu 'tie break' belirledi. 'Tie break'i 7-4 alan Dimitrov, maçta 2-0 öne geçti.

Dimitrov,3- sette ikinci servislerinden yüksek oranda puan kazandı ve Büyük Britanyalı şampiyona bir kez bile servis kırma fırsatı tanımadı. Bulgar tenisçinin etkili oyununa, Murray'nin basit hataları da eklenince Dimitrov, seti 6-2, 2 saat süren maçı da 3-0 kazanarak kariyerinin en önemli başarısına imza attı.

CNN TÜRK

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/spor/ten...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın