Görüş Bildir
Haberler
Son Dönemdeki Şahane Performanslarıyla Takdirlerimizi Kazanmış 18 Türk Oyuncu

etiket Son Dönemdeki Şahane Performanslarıyla Takdirlerimizi Kazanmış 18 Türk Oyuncu

EC was here.
10.03.2018 - 19:11

Sinema ve dizi sektörümüz geliştikçe çok daha iyi performanslar görmek mümkün oluyor. İşte bunun da etkisiyle son dönemde oyunculuklarıyla öne çıkmayı başaran isimler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

18. Mert Fırat

Bu yıl müzikte Edis'i dizi dünyasında Mert Fırat'ı öve öve bitiremedik. Hem kişilik hem de oyunculuk olarak onu daha çok öveceğiz gibi görünüyor. Ufak Tefek Cinayetler'i gözlerimizi ondan alamadan izliyoruz.

17. Feyyaz Yiğit

Yılın övgüye değer filmlerinden biri olmayı başardı Ali Atay'ın Ölümlü Dünya'sı. Filmin her oyuncusu şahaneydi ama Feyyaz Yiğit bir tık öne çıkıyordu. Kahkahalarımızın çoğunda onun payı oldu.

16. Gökçe Bahadır

Onu izlerken Hayat Bilgisi'ndeki Törpü Yeliz karakteri ara ara aklınıza gelir mutlaka ve 'Nereden nereye!' demeden edemezsiniz. İnce ince tırmandı kariyer basamaklarını, şimdi layık olduğu yerde. Ufak Tefek Cinayetler ile büyülemeye devam ediyor.

15. Miray Daner

Medcezir'deki o sıradan sayılabilecek rolden sonra Vatanım Sensin ile böylesine bir sıçrayış yaptığı için özel bir tebriği hak ediyor. Listenin en genç ismi.

14. Aslıhan Gürbüz

Yahşi Cazibe'deki rolüyle akıllardan çıkmıyor ama sonraki yapımlarında onun ne kadar iyi oyuncu olduğunu gördük. Muhteşem Yüzyıl: Kösem'deki Halime Sultan rolüyle adeta Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si için bir altyapı hazırlamıştı. Gerçek bir yetenek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Büşra Develi

Tatlı Küçük Yalancılar ile parlamasının ardından bu yıl Fi, Ayla ve Hadi be Oğlum gibi önemli yapımlarda yer alarak bereketli bir yıl geçirdi. Özellikle de Fi'deki oyunculuğuyla kendini sevdirmeyi başardı. Bu gidişle yerli Juliette Binoche'miz olacak.

12. Bergüzar Korel

Aslında zamanında oyunculuğu eleştirilen bir isimdi ama artık ne kadar tecrübe edindiğini rahatlıkla görebiliyoruz. Vatanım Sensin'de onu izlemek büyük bir keyif.

11. Erkan Kolçak Köstendil

Ulan İstanbul ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem'deki rollerinin ardından en iyi performansları arasına girdi Çukur'da canlandırdığı Vartolu rolü.

10. Aras Bulut İynemli

Öyle Bir Geçer Zaman ki'den beri alışkınız onun bu tip karakterleri canlandırmasına. Çukur ile birlikte bu konuda tam anlamıyla zirvede artık.

9. Çağlar Çorumlu

Oradan oraya koşturdu, her yerde karşımıza çıktı. Nereye gitse her rolde ayrı bir sevdikonu, özellikle de Arif v 216'daki Zeki Müren rolüyle. Önümüzdeki dönemde de sağımız solumuz Çağlar Çorumlu olacak gibi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Halit Ergenç

Ne de olsa Halit Ergenç'ten bahsediyoruz. Hangi dizide oynasa efsaneler arasına giriyor o işi. Yine tüm tecrübesiyle dünya çapında bir rol kesiyor Vatanım Sensin'de.

7. Demet Evgar

Hangi karakteri canlandırırsa canlandırsın birinde bile vasat olmadı hiç. Özellikle son dönemde Aile Arasında'da tam anlamıyla döktürmüş. Yakında Avlu dizisinde yine kendine hayran bırakacağından şüphemiz yok.

6. Engin Günaydın

Onu uzun yıllardır seviyoruz, bu yıl da Aile Arasında'ki rolüyle daha bir sevdik. Kıymetini bilinesi bir değer.

5. İsmail Hacıoğlu

Bizde oyuncular genelde dizi sektöründe oynar ama İsmail Hacıoğlu'nun tercihleri sinema ağırlıklı. Sadece bu yönüyle bile takdiri hak ediyor. Yılın en çok konuşulan, en sevilen filmi olan Ayla ile kariyerinde zirveyi gördü ve böylece emeğinin karşılığını da almış oldu.

4. Tolga Sarıtaş

Liseli dizilerinden sıyrıldıktan sonra Söz ile içindeki cevheri çıkardı sonunda. En başından beri müthiş bir istekle oynadığı ortada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Özge Özpirinçci

Kadın'ı sadece Özge Özpirinçci'yi izlemek için bile takip edebilirsiniz. Bu performansa yurt dışından bile ödül verilmeli, o derece iyi.

2. Rıza Kocaoğlu

Tam bir karakter oyuncusu. Çukur'da canlandırdığı Aliço karakteriyle, altından kalkamayacağı bir rol olmadığını bir kez daha gösterdi. Eee, Göztepeli ne de olsa.

1. Ozan Güven

Yeteneğini yıllardır biliyorduk ama onu daha çok yan rollerde izlediğimiz için şöyle doya doya övememiştik. Fi ile kendini bulmayı başardı ve hem komedide hem ciddi bir rolde ne kadar kusursuz oynayabileceğini cümle âleme gösterdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
584
205
61
19
14
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Tolga sarıtaş mı?????? ya var ya çok şey demek istiyorum.Ergenlerin baş tacı ettiği ahmaktan başka bir şey değil.

Emine Ata

Adam Brad Bitt olmayabilir ama oyunculuğu ahmak denecek kadar kötü değil. Gerçekten izlediysen bu yorumu yapmazdın haksızlık ediyorsun bence

Pasif Kullanıcı

Tolga ne abi siz ciddi misiniz :DD

Ezgi Büşra Şahin

demet evgar 1 numara da olmayı hak ediyor hakkını verin artık şu kadının listede ondan daha yetenekli biri yok

manoliz

katılıyorum