Görüş Bildir
Haberler
Son Deprem Nerede ve Ne Zaman Oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi...

Son Deprem Nerede ve Ne Zaman Oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi...

Müge Kakşi
30.01.2021 - 13:32

Ülkemizde olan son depremler vatandaşlarda paniğe neden olurken sık sık yeni depremleri de sorgulamalarına neden oluyor. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre dün Türkiye'de de hissedilen iki deprem meydana geldi. İlk deprem Akdeniz Girit Adası açıklarında 3.6 büyüklüğünde olurken, ikinci deprem ise Ege Denizi'nde 3.4 büyüklüğünde gerçekleşti. Ülkemizde en son nerede ve ne zaman deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kandilli'nin verilerine göre deprem 17.33'de  Akdeniz Girit Adası'nda meydana geldi. İlk deprem 3.6 büyüklüğünde ve yerin yaklaşık 53 kilometre derinliğinde olurken, ikinci deprem ise 18.34'de Ege Denizi'nde meydana geldi. Kuşadası açıklarındaki 3.4 büyüklüğünde ve yerin yaklaşık 2.5 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem İzmir Kuşadası'ndan da hissedildi.  

Ayrıca AFAD ve Kandilli Rasathanesi, ülkemizde ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri liste halinde takipçileriyle paylaşıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin paylaşımlarına bakarak çevrenizde deprem gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edebilirsiniz.

Kandilli Rasathanesi Son Depremler Sayfası İçin Tıklayın

AFAD Son Depremler Sayfası İçin Tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın