Görüş Bildir
Haberler
Son Dakika: WhatsApp, Instagram Çöktü Mü? WhatsApp ve Instagram Neden Açılmıyor? Açıklama Geldi...

Son Dakika: WhatsApp, Instagram Çöktü Mü? WhatsApp ve Instagram Neden Açılmıyor? Açıklama Geldi...

Müge Kakşi
04.10.2021 - 19:17

Dünya devi sosyal medya uygulaması Instagram ve mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta erişim problemi yaşanıyor. Birçok kişi WhatsApp'ta mesajlarının iletilmediğini söylerken, Instagram ve Facebook'ta ise sayfalarını güncelleyemediğini bildirdi. WhatsApp, Instagram ve Facebook'un çökmesiyle ilgili ilk açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı DR. Ömer Fatih Sayan'dan geldi. Peki WhatsApp çöktü mü? Instagram çöktü mü? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

WhatsApp ve Instagram Çöktü Mü?

WhatsApp ve Instagram Çöktü Mü?

Dünyanın en çok kullanılan uygulamaları olan Instagram ve Whatsapp'a erişim problemi yaşanıyor. Kullanıcılar Instagram ve Whatsapp hesaplarına erişim sağlayamıyor.

Birçok kullanıcı Instagram ve WhatsApp uygulamalarına 18:30 sularında giriş yaparken erişim problemi yaşadı. Kullanıcıların karşılaştığı problemlerin başında akış yenilenemedi, internet bağlantınızı kontrol edin ve 5xx server error yer alıyor.

WhatsApp ve Instagram'a Dair İlk Açıklama Geldi

WhatsApp ve Instagram'a Dair İlk Açıklama Geldi

Web sitelerinde gerçekleşen sorunlarına ilişkin anlık bilgiler sağlayan 'Down Detector' internet sitesi, dünya genelinde yaşanan sorunun TSİ ile 18.44'te başladığını bildirdi.

Facebook'tan küresel ölçekteki bu soruna ilişkin henüz bir açıklama gelmiş değil.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, 'WhatsApp, Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir' açıklaması yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
5
3
3
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın