Görüş Bildir
Haberler
Son Dakika... Elazığ ve Dalaman Açıklarında Depremler! İşte AFAD ve Kandilli Son Depremler Sayfası...

Son Dakika... Elazığ ve Dalaman Açıklarında Depremler! İşte AFAD ve Kandilli Son Depremler Sayfası...

Sunay Korkmaz
27.12.2020 - 10:13

Bugün Türkiye Elazığ merkezde meydana gelen 5,3 büyüklüğünde bir depremle uyandı. Ardından Akdeniz'de Muğla'nın Dalaman ilçesi açıklarında saat 10.13'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada depremin saati 09.37 olarak açıklandı. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye’de ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri günlük olarak paylaşıyor. Peki, 27 Aralık'ta meydana gelen depremler ve detayları... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elazığ'da bugün sabah 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, aralarında Diyarbakır'ın da bulunduğu üç şehirde hissedildi. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, sarsıntının merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesine 10 kilometre mesafede. Yerin iki kilometre altında gerçekleşen deprem, 09.37'de meydana geldi.

Bakan Soylu'da Açıklama

Bakan Soylu'da Açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Soylu, 'Elazığ merkezde saat 09.37'de 5,3 büyüklüğünde, 15,94 km derinlikte bir deprem meydana geldi. Şu ana kadar olumsuz bir durum yok. Tüm ekiplerimiz sahada taramalarına devam ediyor. Bilgilendirmeye devam edeceğiz' dedi.

Doğu Anadolu fay hattının üzerinde bulunan Elazığ'da bu yılın başlarında 6.8 büyüklüğünde bir deprem olmuştu. Neredeyse tüm bölgede hissedilen depremde 40'tan fazla kişi yaşamını yitirmişti.

Dalaman Açıklarında 422 Büyüklüğünde Deprem

Dalaman Açıklarında 422 Büyüklüğünde Deprem

Elazığ'daki depremin ardından Akdeniz'de Muğla'nın Dalaman ilçesi açıklarında saat 10.13'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD, 16,87 kilometre açıktaki depremin derinliğini 6,7 kilometre olduğunu duyurdu.

En Son Deprem Nerede Oldu ?

En Son Deprem Nerede Oldu ?

Deprem kuşağında olan Türkiye endişelenmeye ve en son nerede deprem olduğunu merak etmeye ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet adreslerinden anlık olarak deprem bilgilerini paylaşıyor. Bu sayfalarda en son nerede deprem olduğu, bu depremin şiddeti ve derinliği gibi bilgiler yer alıyor. 👇

AFAD son depremler sayfası için tıklayın

Kandilli son depremler sayfası için tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın