Görüş Bildir
Haberler
Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı: E Devlet Askerlik Yeri Sorgulama Ekranı...

Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı: E Devlet Askerlik Yeri Sorgulama Ekranı...

Bedelli askerlik yapmak için başvuruda bulunan vatandaşların beklediği açıklama yapıldı. Bedelli askerlik sevk tarihleri belli oldu. Vatandaşlar, bedelli askerlik için yapacakları 1 ay askerlik süresinin ne zaman yapılacağını öğrenebiliyor. Şimdi merak edilen ise bedelli askerlik yerleri. Milli Savunma Bakanlığı, son dakika bedelli askerlik yerlerini açıkladı. İşte sosyal medyanın gündemindeki bedelli askerlik ile ilgili tüm merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bedelli askerlik yerleri binlerce genç tarafından heyecanla bekleniyor. Askerlik yeri sorgulaması yapacak gençler açıklandığı andan itibaren e-Devlet üzerinden sorgulayabilecek. İşte son dakika olarak açıklanan bedelli askerlik yeri sorgulama ekranı...

Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı mı?

Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı mı?

Bedelli askerlik yerleri açıklandı. Vatandaşlar, T.C. kimlik numaraları ve e devlet şifresiyle giriş yaparak bedelli askerlik yerlerini öğrenebilecek.

Bedelli Askerlik Yeri Sorgulama Ekranı

Bedelli Askerlik Sevk Tarihleri Belli Oldu

Bedelli Askerlik Sevk Tarihleri Belli Oldu

2022 yılında bedelli askerlik statüsünde silahaltına alınacak yükümlülerin celp ve sevk işlemleriyle ilgili hususlar müteakip maddelerde açıklanmıştır.

2021 yılında bedelli askerlik hizmetinden yararlanmak üzere başvuran ve ödemesini tamamlayan yükümlüler 2022 yılında aşağıdaki celp ve sevk dönemlerinde bir aylık temel askerlik eğitimini yapmak için sevk edileceklerdir.

Sınıflandırma sonuçlarının e-Devlet üzerinden ve askerlik şubelerinden yükümlülere duyurulma tarihi 28 Ocak 2022'dir.

E Devlet Bedelli Askerlik Sevk Yerleri Sorgulama

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın