Görüş Bildir
Haberler
Sokaklarda Bekleyen Büyük Tehlike: 11 Yaşlı Teyze Türü!

etiket Sokaklarda Bekleyen Büyük Tehlike: 11 Yaşlı Teyze Türü!

Sokakta karşılaşılan teyze türleri, doğada bulunan en önemli ve en anlaşılmaz canlıların başında gelir. Belli bir yaşa kadar normal seyreden davranışları, sonrasında anlamsızlaşmaya başlar. İlgi alanlarına ve davranış bozukluklarına göre farklı gruplara ayrılırlar. Buyrun, en çok karşılaşılan 11 türü birlikte inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Neye kızdığı belli olmayan kronik öfkeli teyze türü

Bu türün neye kızdığını kimse bilmez ama herkes öfkesinden nasibini alır. Durduk yere vurur, kendi kendine söylenir, hızını alamazsa tanısın tanımasın bir iki laf da size eder. Yolda insanlara çarparak yürür. Devamlı sinirlidir. Bu türe kesinlikle bulaşılmaması, ne derse gülümsenmesi gerekir. Ha yiyorsa cevap verirsiniz, içinde eşek ölüsü mü taşıyo ne taşıyo anlaşılmayan çantasını kafanıza yersiniz, sizin bileceğiniz iş. Hastane masrafınızı ben karşılamıyorum.

2. Hiçbir hareketinizi onaylamayan teyze türü

Bu tür teyzeler genelde cafelerin görüş açısı en iyi olan masasına konumlanır ve istisnasız herkesin her davranışını takip ederek, onaylamadıklarını belirten kafa sallama hareketi yaparlar. Ay sizi kim onaylasın acaba.

3. Otobüste yer isterken Zeyna'ya dönüşen teyze türü

Bu tür teyzeler, kendilerine yer vermeyen gençlerle karşılaştıklarında anlık olarak Zeyna'ya evrilir ve o yeri illa ki alırlar. Teyzeciğim inanır mısın o genç de akşama kadar işe gidiyor, okula gidiyor, yorgunluktan helak oluyor. Altın günlerinde yediğin kurabiyelerin verdiği enerjiyle inan senin ayakta durman daha kolay. Bir de yeri alamayınca söylenen gelişmiş tür var. Bu türe yer verdikten sonra topallayarak yürüyüp vicdan azabı çektirmek iyi bir fikir olabilir ama siz yine de şeyapmayın........

4. Torunlu ve sorunlu teyze türü

En çekilmez teyze türü torunlu olanlarıdır. Ya zaten ömrün bunun anasını babasını adam etmekle geçti bırak bu da eksik kalıversin. Yok illa ona da o bakacak. Bu türe genelde parklarda, geniş alanlarda rastlanır. Devamlı torunlarını korumaya çalışırlar ve durduk yere sizinle muhabbete girip torunlarının yaramazlıklarını anlatırlar. Bir de torun yeni doğmuşsa, bebek arabasıyla insanların ayaklarını eze eze dolaşan modelleri olur. Ama bize de yazık!

5. Otobüs şoförünü lafa tutup canımızı tehlikeye atan teyze türü

Bu tür, otobüs içerisinde daima şoföre yakın bir konumda bulunur ve trafik yoğunluğundan lafa girip benzin pahalılığından çıkarlar. 'Ay bak nasıl solluyor', 'Ay hiç önüne bakıyo mu görüyo musun cık cık cık' gibi söylemlerle diğer sürücüleri kötüleyerek bizim şoförü gaza getirirler. O da sağa sola el kol hareketi yaparak bastıkça basar. Ya hadi onun doğası o, sen ne gaza geliyosun şoför kardeşim :( Bu türle karşılaşıldığında, teyzenin performansına da bağlı olarak oturduğunuz yerde hatim indirmeye kadar gidilebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gençliğinde çok çılgın olan teyze türü

Bu tür teyzeler esasında sevimli olurlar fakat bir yere kadar. Başta 'Aaa teyzenin muhabbeti çok iyi yaaa' diye gaza gelirken, teyzenin Ziya'nın anıları gibi bitmek bilmeyen çılgınlıkları üzerine ruhunuzun çekildiğini hissedebilirsiniz.

7. Sokağa sesleniş yapan teyze türü

Bu tür ya balkondan aşağı mandal düşürmüştür onu yukarı getirmenizi ister, ya da karşıdaki bakkaldan ekmek aldırmaya çalışır. Siz sakin sakin sokakta yürürken bir anda bağırmasıyla ünlüdür. Ne olduğunu anlayamadan kendinizi 'Peki efendimisss' diyerek dediklerini yaparken bulursunuz.

8. Aşırı meraklı teyze türü

Bu tür teyzeler doğada tek başlarına bulunabildikleri gibi grup halinde de dolaşabilirler. En büyük özellikleri meraktan başka duyguya sahip olmayışlarıdır. Mağazada baktığınız bir eşya için 'O neymiş?' diye sorarak ona da anlatmanızı, yolda arkadaşlarınızla konuşurken 'Neye gülüyosunuz gençler:)))' diyerek neler olup bittiğini öğrenmeyi isterler. Bu kadar gereksiz bilgiyi depolayan başka bir canlı türü daha yoktur.

9. Market teyzesi türü

Bu tür teyzeler reyon aralarında bir anda belirir. Kah kendileri ne alacaklarına karar veremediklerinden 'Ay bilemedim bunu mu alsam? Şunun fiyatı kaçaymış peki?' gibi sorularla sizi olaya dahil ederler, kah sizin alışverişinize karışıp aldığınız bir ürün için 'O hiç kullanışlı değil bence diğerini al' diyerek akıl verirler. Ve eve dönüldüğünde market poşetlerinden sadece onun sevdiği şeyler çıkar. Ondan sonra mozarella almayacak mıydım niye İzmir Tulum'la döndüm diye düşün dur.

10. Son teknoloji teyze türü

Bu tür teyzeler hiçbir şeyden eksik kalmak istemedikleri için son moda ne varsa hepsini öğrenmeye çalışırlar. Genelde 'CANIM BAK DEDEN DE BURDA ÖPÜYORUZ SENİ' yazmak için açtıkları sosyal medya hesapları, yakın gözlüğüyle oyun oynadıkları akıllı telefonları bulunur. Bu tür teyzeler, yol kenarlarında kıstırarak bütün telefon ayarlarını size yaptırmak isterler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İzdivaçspor oyuncusu teyze türü

Bu tür en tehlikeli olanıdır. Teyzeler genelde takım halinde dolaşırlar. Tek amaçları torunlarına gelin ya da damat beğenmektir. Sizi bir kere gözlerine kestirdiler mi kurtuluşunuz olmaz. Bir şekilde yanınıza gelip muhabbeti kurar, vergi borcunuza kadar öğrenmeye çalışırlar. Canını seven kaçsın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
267
81
32
28
13
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hipotalamus

Daha ileride kesin "Kırayım mı evladım bu hoverboardunuzu şimdi, yeter vık vık uçtuğunuz" diyen teyze olurum.

kronik blue

ben elindeki bastonuyla sahte uyuklama moduna girmiş kızı dürtükleyip kalk kız diye yerini cebren ve hile ile alan tonton dede görmüştüm:)

KOVALA NEJDET

Geçenlerde otobüse bindim baktım hep tek kişilik bayan yanı var ben de gittim en arkada bitane teyzenin yanına oturdum kızlar tribe girmesinler diye, mk teyz... Devamını Gör