Görüş Bildir
Haberler
Sokak Ortasında Bir Kadın Cinayeti Daha

Sokak Ortasında Bir Kadın Cinayeti Daha

Onedio Medya
20.04.2014 - 22:56 Son Güncelleme: 20.04.2014 - 23:34

Sokak Ortasında Bir Kadın Cinayeti Daha

A.Ö. İzmit’te tartıştığı eski eşini sokak ortasında boğazından bıçaklayarak öldürdü. Hyatını kaybeden kadının daha önce karakola giderek eski eşinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Caner Aktan - soL

Kadın cinayetlerinin en sık yaşandığı ülkelerden biri olan Türkiye’de sokak ortasında bir kadın cinayeti daha gerçekleşti. Tartıştığı eski eşini sokak ortasında boğazından bıçaklayan A.Ö. İzmit Saraybahçe Polis Karakoluna giderek teslim oldu. Hayatını kaybeden Sevgize Dağlı ise kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kadın Sevgize Dağlı’nın daha önce karakola gidip eski eşi A.Ö’den şikayetçi olduğu öğrenildi. 2 çocuk annesi olan Sevgize Dağlı hayatını kaybederken, A.Ö. ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf etti.

Cezalara indirim yapılıyor

Kıskançlık, başka biriyle konuşma, şiddete tepki gösterme, ayrılmak isteme gibi gerekçelerle kadınlar, eşleri ya da eski eşleri tarafından öldürülüyor. Mahkemeler ise öldüren kişilerin cezalarında indirim yapabilmek için “kılı kırk yaran” bir çaba içinde. İlgili Bakanlık da davalara müdahil olmanın ötesine geçmiyor. Ülkemizde kadın cinayetlerine her gün bir yenisi daha ekleniyor.

Kaynak: http://haber.sol.org.tr/kadinin-gunlu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0